facebook

Схема Путлера “усєм боятись” не пройшла: Конгрес США дав вказівку Пентагону (документ)!

Істеричні заяви Москви з приводу військових навчань в Україні не принесли очікуваного для кремлівської банди результату. Більше того, світ укотре переконався, що з путлерівським режимом розмова може відбуватися виключно з жорсткої позиції. Про це йдеться у публікаціях світових ЗМІ.




Як повідомляє RadioSvoboda“, Палата представників Конгресу США прийняла оборонний бюджет на 2017 рік. Відповідний документ оприлюднений 2 грудня на сайті Конгресу. У ньому, зокрема, прописана пряма заборона на фінансування військового співробітництва з РаSSєй.

У документі вказано, що співпраця у сфері оборони буде обмежено до тих пір, поки Москва не поверне анексовані Крим під контроль України та не припинить підтримувати сепаратистів на Донбасі. У ньому також підкреслюється, що для зняття заборони РаSSєя повинна виконувати умови Мінських домовленостей.

При цьому, у публікації порталу “Голос Америки” йдеться про те, що світ уже перестав боятися погроз Путлера. Та й кремлівська пропаганда викликає не острах, а навпаки – бажання активнішого протистояння підступному агресору. Зокрема, це стосується погроз Москви щодо ракетного удару в разі проведення Україною військових навчань поруч із окупованим Кримом.

Під час проведення цих маневрів пропагандистська машина Кремля отримала поразку – в піар-війні все ж виграла Україна.

По-перше, ракетні стрільби викликали справжню істерику в північного сусіда. Хоча, за великим рахунком, вони загроз для РаSSєї не становили. Принаймні ця істерика виглядала не найкращим чином і не додала їй іміджевих балів. Вона повелася як типовий агресор – наприклад, чого вартували заяви її вождів, що вони ладіа завдати ударів по українських пускових установках. Це могло справити позитивне враження в очах росіян, але аж ніяк в очах міжнародної громадськості.

По-друге, своєю агресивною істерикою РаSSєя знову привернула увагу до кримської проблеми.

Нарешті, по-третє, Україна, провівши ракетні стрільби, продемонструвала, що здатна захищати свою територію і свій повітряний простір. Тому, якщо почнеться широкомасштабна агресія проти Української держави, для раSSєйських військ це не буде легка прогулянка. Москва момент бліцкрігу щодо України втратила. Будемо сподіватися – безповоротно.

На тлі сумнівних та уявних успіхів РаSSєї (нідерландський референдум, обрання президентів-соціалістів у Молдові й Болгарії, які демонструють проросійські симпатії тощо), ракетні стрільби в Україні поблизу Криму хай і невелика, але поразка ядерної «супердержави».

Будемо сподіватися, що великі поразки РаSSєї ще попереду.

©Natali – спеціально для “Український простір Прикарпаття

За матеріалами публікацій:

http://www.svoboda.org/a/28153793.html

https://www.congress.gov/bill/114th-congress/senate-bill/2943/all-info?r=1

http://ukrainian.voanews.com/a/crimea-ukraine-russia/3621895.html

 

Читайте також:  "Перемога!" Делегати ПАРЄ підтримали Україну і оголосили протест Росії

Шукайте деталі в групі Facebook