facebook

Трагедія в Княжичах завершиться для Авакова відставкою

Перестрілка в Княжичах між працівниками служби держохорони та спецназом, в результаті якої загинуло шестеро осіб, має стати для міністра Внутрішніх справ Арсена Авакова приводом для швидкої відставки.

У цьому переконаний президент Української асоціації професіоналів безпеки Сергій Шабовта, наголошуючи, що Авакову неодноразово вказували на його непрофесійність.

79776_w_700

“У даній ситуації це – демонстрація повної тупості в ланці управління. Нам намагаються підсунути версію, що нібито в Княжичах були якісь дії з боку підрозділів, потім вони не зрозуміли один одного … Але ж всі професійні люди розуміють, що ці питання регулюються на рівні управлінських дій, тим більше моніторинг тих підрозділів, які виконують особливі завдання, пов’язані з засадами і розвідкою. Це говорить про повний безлад в органах управління МВС”, – повідомив Шабовта у коментарі виданню “Апостроф”.

В той же час, політолог Руслан Бортник переконаний, що президент Петро Порошенко використає цей випадок, як нагоду звільнити Авакова. На думку політолога, зараз у руках Порошенка опинився потужний інструмент, щоб взагалі прибрати потенційного політичного конкурента.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що в мережі показали моторошне фото розстіляної автівки працівників Держохорони.

Читайте також:  Луценко: З’явилось відео кривавої перестрілки у Княжичах

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.