facebook

Побачивши інтерв’ю Путіна, росіяни почали переживати за його здоров’я

Після інтерв’ю Путіна, яке він дав Іраді Зейналовій на пропагандистському каналі НТВ, росіяни сильно занепокоїлися – чи все гаразд у їх правителя з самопочуттям

Справа в тому, що російський президент сильно змінився за останній час, і багато хто насилу його впізнав. Втім, знайшлися і ті, хто замість співчуття правителю, навпаки, відпустив безліч жартів на тему його зовнішнього вигляду.

706230640a54876d0fc90e685b0b9b97

Наприклад Олег Кашин, відомий російський журналіст, навіть розмістив відео з інтерв’ю Путіним на своїй сторінці в Фейсбуці. Кашин написав: «Удмурт садится на измену. И вообще, что это такое?». Один з користувачів не погодився з Кашиним, який назвав президента «удмуртом», і зазначив, що перед росіянами виступив не удмурт, а Кучма.

Більшість користувачів припустили, що в момент бесіди з Зейналовою Путін міг не дуже добре себе почувати, проте «хронічних хвороб у правителя не спостерігається, і він абсолютно здоровий».

Далі були жарти щодо відповідей Путіна на питання журналістки: «Знайшли ще одне дно», «Даремно я сіла дивитися. Мозок вже кипить», «Спроби створити однополярний американський світ ».

Читайте також:  "Раніше такого не було": Експерт розповів про новий страх Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.