facebook

Івано-франківські пенсіонери починають каятись за те, що голосували за Марцінківа

5 грудня, відбувається особистий прийом громадян міським головою Русланом Марцінківим.

Результат пошуку зображень за запитом “марцінків”

hqdefault

Франківець Іван Паламарчук уже вчетверте прийшов на прийом до мера. Він обурений ремонтом вул. Барнича. Ще раніше чоловік просив відремонтувати вулицю, яка є вкрай занедбана, пише ГК.

Іван Паламарчук розповів, що замість того, аби підсипати вулицю щебенем, по ній проїхався грейдер. В результаті там суцільне болото і величезні каменюки.

«Я мусив зятя з хати кликати, щоб поміг мені ті каміння повідкидати. Зараз сніг впаде і то каміння під низом буде бити машини. Я просив підсипати вулицю щебенем, а не те, що ви зробили. Нащо ми вас вибирали?», – висловив своє невдоволення чоловік.

«Виберете інших на другий раз. Ми робимо потрохи, але це ж не центральна вулиця », – відповів йому мер.

Відтак пан Іван запитав, коли буде зроблена вулиця. Міський голова сказав, що не знає, адже, щоб якісно зробити вулицю, треба її заасфальтувати.

«Я тішився, що ми вас вибрали, людей переконував, щоб за вас голосували. Але я дивлюсь на ваше відношення до людей. Ціла вулиця до вас звертається і що з того? Четвертий раз до вас ходжу і нічого немає. Я не прошу капітального ремонту, але хоч ями підсипте. Люди, майте совість. Подивіться, як ми живемо, а не лише про себе думайте», – наголосив чоловік.

Марцінків пообіцяв, що департамент житлової, комунальної політики та благоустрою переробить ремонт вул. Барнича.

“До швидкого побачення. Я знаю, що ви і так того не зробите, але на другий раз прийду з людьми, аби вас шляк трафив”, – додав пан Іван.

Читайте також:  Зарплата у 30 тис. грн і вище — скільки коштує година репетиторів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.