facebook

Кількість обстрілів у зоні АТО поступово зменшується – Штаб

Штаб антитерористичної операції фіксує поступове зменшення обстрілів у Донецькій і Луганській областях.

1602960




Про це повідомляє прес-центр АТО.

“Протягом ночі ситуація на сході України істотних змін не зазнала. Кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань поступово зменшується. Однак деякі, фактично нікому не підконтрольні бандформування і надалі продовжують поодинокі збройні провокації вздовж лінії бойового зіткнення”, – йдеться в повідомленні.

Так, з 18:00 до опівночі 30 березня зафіксовано 11 випадків порушення режиму тиші. Зокрема, в Луганській області бойовики з 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли українських військових в районі Сокільників, а о 18:20 – в Кримському.

Поблизу Маріуполя, о 19:20 та 19:50 терористи з 120-міліметрових мінометів обстріляли південно-західну околицю селища Широкине.


“Строго дотримуючись Мінських домовленостей, сили АТО відкривали вогонь лише у відповідь, у разі прямої загрози життю та здоров’ю наших військових”, – наголосили в штабі.

У свою чергу, медіаресурси сепаратистів повідомляють про чергове порушення перемир’я українськими військовими в районі Донецька. “Вогонь по наших позиціях вівся в районі Донецького аеропорту населеного пункту Спартак (північна околиця міста Донецька) і Широкине. Українськими силовиками при обстрілі використовувалися танки, міномети калібром 82 і 120 міліметрів і стрілецька зброя”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Генсек ОБСЄ: З'явився хороший шанс для миру в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook