facebook

Сьогодні розпочнеться суд у справі проти Кернеса

Мера Харкова і його охоронців звинувачують у викраденнях і тортурах активістів Євромайдану.

1602964




У Харкові сьогодні відбудеться підготовче засідання суду за обвинуваченням мера міста Геннадія Кернеса у викраданні і тортурах активістів Євромайдану.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, народний депутат Антон Геращенко.

За його словами, засідання розпочнеться о 10:30 в Дзержинському райсуді Харкова.

Геращенко також повідомив, що в Києві о 14:00 розпочнеться засідання Вищого спеціалізованого суду, де розглядатиметься клопотання ГПУ і потерпілих про перенесення слухання в іншу область.

Як повідомляв Кореспондент.net, 4 березня Генеральна прокуратура України повідомила про підозру Кернесу – меру Харкова закидають викрадення людини, тортури і погрозу вбивством.

25 січня 2014 року невідомі напали на учасників ходи на підтримку Євромайдану в Харкові. Того ж дня депутат Харківської облради Іван Варченко (ВО “Батьківщина”) заявив про викрадення двох активістів Євромайдану – Олександра Кутяніна та Олексія Ряполова “після того, як вони знімали номери автомобілів “друзів Кернеса” біля готелю “Національ”. Пізніше відділ зі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області повідомив, що інформація про викрадення активістів Євромайдану не підтвердилася.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  На Львівщині вчительку судили за підробку оцінок у шкільному журналі

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,