facebook

У Криму придумали, як автобусами возити пасажирів в Україну

Але український кордон все одно доводиться переходити пішки.

1602962




Центральний автовокзал Сімферополя продає квитки на автобуси, що прямують з Криму в українські міста. Зокрема, з кримської столиці можна виїхати в Новоолексіївку, Одесу, Миколаїв і Херсон.

У касі автовокзалу кореспонденту «Крым Медиа» повідомили, що автобуси прямують через пропускні пункти «Чонгар» і «Каланчак». «Ви проїжджаєте російський кордон, далі проходите пішки до українського пункту пропуску, і на українському боці вас забирає інший автобус», – пояснив касир.

Також на автовокзалі можна придбати квиток на щоденний автобус, що прямує до російського кордону в пропускному пункті «Чонгар». Вартість квитка становить 155 рублів.

Як повідомляв Кореспондент.net, з 29 грудня до Криму припинилися пасажирські автомобільні перевезення з материкової частини України з міркувань безпеки.

У РНБО зазначили, що транспортне сполучення з Кримом призупинене тимчасово, щоб запобігти проникненню на материкову Україну диверсійних груп під виглядом мирних жителів.

Читайте також:  Топив у відрі кількамісячну донечку із синдромом Дауна, - розповідь жінки, яка втекла від чоловіка-тирана

Шукайте деталі в групі Facebook