facebook

На Прикарпатті ревнощі стали причиною жахливого вбивства: чоловік жорстоко застрелив коханця дружини

До працівників поліції надійшло повідомлення від медиків Перегінської станції швидкої допомоги про те, що в приватному будинку в селі Дуба виявлено 51-річного мертвого чоловіка, пише газета Експрес.

На місці події оперативники побачили, що в покійного численні синці, рани на голові та вогнепальна рана живота. Правоохоронці одразу розпочали пошуки вбивці. Уже за кілька годин поліцейські отримали грунтовні докази, що до вбивства причетний 54-річний житель селища Перегінське.

61460_w_700

“Убитий проживав із мамою,– розповідає Ігор Візнюк, заступник начальника управління карного розшуку ГУ НПУ в Івано-Франківській області. — Мав близькі стосунки з одруженою жінкою. Згодом вона поїхала до Польщі на заробітки, а повернувшись, сказала, що розриває з ним стосунки. Це дуже розлютило коханця, він почав щодня телефонувати їй та погрожувати, що викладе їхні спільні світлини в соцмережах”.

Жінка, яка остаточно вирішила припинити позашлюбні стосунки, зізналася в усьому чоловікові. Щоправда, благовірному розповіла свою версію можливого шантажу. Розгніваний чоловік вирішив поїхати разом зі своєю дружиною до коханця. На “розбірки” ображений чоловік прихопив раніше куплений пістолет.

“Подружжя приїхало в село Дуба ввечері, підійшли під хату потерпілого, дочекалися, коли він вийде, — продовжує пан Візнюк. — Тоді чоловік руків’ям пістолета почав бити розлучника по голові. Згодом приставив зброю до його живота, аби налякати. Та сталося так, що вистрелив”.

Ревнивого чоловіка затримано й оголошено про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що стали причиною смерті.. Він може позбутися волі на термін від 7 до 10 років. А його дружина проходить у справі, як свідок.

Читайте також:  Судитимуть 27-річну калушанку, яка зняла й поширила 118 відео “для дорослих”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.