facebook

Спортивний огляд. Фьюрі – претендент на чемпіонський бій, “Фінікс” програв “Сан-Антоніо”

Фьюрі зберіг статус офіційного претендента на чемпіонський бій за версією WBO, перемігши Хаммера. “Фінікс”, попри 6 очок і 9 підбирань Олексія Леня, поступився “Сан-Антоніо”. Склад збірної України з біатлону на чемпіонаті світу поповнив Дмитро Русинов. Девід Феррер завоював четвертий титул в Акапулько.

fjuri3


Бокс

Фьюрі від Кличка так просто не відчепиться. Британський супертяж зберіг за собою статус офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією WBO. Перемігши технічним нокаутом румуна Крістіана Хаммера, Фьюрі в черговий раз кинув виклик Володимиру Кличку.

Баскетбол

Урок від чемпіонів. Найкраща команда попереднього сезону NBA “Сан-Антоніо” провчила “Фінікс” Олексія Леня. Українець провів на паркеті 32 хвилини. Набрав 6 очок і здійснив 9 підбирань.

Результат:

“Сан-Антоніо” – “Фінікс” – 101:74

Біатлон

Збірна України у повному складі. Останнім на потяг до Чемпіонату Світу з біатлону застрибнув уродженець Росії Дмитро Русинов. Фінський форум стартує вже 5 березня. Перша гонка – змішана естафета.

Теніс

Давід Феррер повернув своє сомбреро. Після дворічної перерви іспанець знову тріумфує на турнірі в Акапулько. Здобути Ферреру четвертий мексиканський трофей не завадив японець Кеї Нішікорі.

Результат:

Давід Феррер – Кеї Нішікорі – 6:3 7:5

Читайте також:  Кличко отримав шанс знову виграти чемпіонський пояс (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook