facebook

Шокуючи заява 18-річної дівчини: продає свою цноту за 1 млн євро

Від молодих незабезпечених дівчат останнім часом частенько можна почути жарт про продаж цноти…

До реалізації це, на щастя, доходить дуже рідко, проте такі випадки бувають.

 1


Ця історія про 18-річну Олександру Хефрен зі Східної Європи, яка зважилася на відчайдушний крок: дівчина продає свою невинність, щоб на виручені гроші купити будинок батькам. Мета, звичайно, блага, але ось кошти…

Батьків Олександри збираються виселити з будинку, тому дівчина поставила собі за мету будь-що добути гроші на нове житло.

 

За словами дівчини, на прийняття цього рішення її надихнув фільм «Непристойна пропозиція», в якому персонажу Демі Мур запропонували мільйон фунтів, щоб провести з нею ніч. 

 

До слова, батьки Олександри не в курсі, яким способом дочка хоче врятувати їх від поневіряння на вулицях.

 

Дівчина планує виставити свою невинність на аукціон з початковою ставкою 800 тисяч євро, однак вона сподівається, що ця сума зросте до 1 мільйона.

 

Крім покупки будинку, дівчина планує витратити виручені гроші на навчання в Оксфордському університеті. 

Дівчина вважає, що в цій ситуації немає місця емоціям, це чистий бізнес. А для того, щоб відчувати себе нормально під час здійснення задуманого їй буде досить одного келиха вина. Однак чи розуміє дівчина, на який ризик вона йде?

Під час інтерв’ю виявилося, що Олександра готова піти на все, щоб отримати бажані гроші для порятунку батьків, однак про свою безпеку дівчина не подумала. Також вона не подумала про те, що секс з незнайомим чоловіком може вилитися в катастрофічні наслідки для її здоров’я. Звичайно, головне ж продати свою цноту, а ось кому – це вже інше питання…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.