facebook

9 частин чоловічого тіла, які найбільше до вподоби жінкам

Коли чоловіки говорять між собою, часто можна почути, що комусь із них подобаються жіночі груди, а когось більше привертають стегна або сідниці. Однак від жінок не так часто можна почути, які частини чоловічого тіла їм до вподоби і чому. Тим часом думки багатьох з них можуть здивувати чоловіків!

a74

Ось 9 частин чоловічого тіла, які найбільше подобаються жінкам.

1. Торс


Досить часто жінкам подобається чоловічий живіт, причому це далеко не завжди підкаченний торс з кубиками преса. На думку фахівців, це може бути пов’язано з якоюсь інтимністю цієї частини тіла, доступ до якої є тільки у близьких людей. Ви можете обійматися, торкатися один до одного руками, але обіймати свого чоловіка в районі живота подобається багатьом жінкам набагато більше.

2. Очі

Спочатку пильний погляд очі в очі може навіть викликати збентеження або незручність. Але дивитися в очі вподобаному чоловікові насправді дуже приємно для багатьох жінок, особливо в період початку відносин, коли до більш інтимних речей справа ще не дійшла. За допомогою погляду можна створити духовний зв’язок з людиною, заглянути в його душу, прочитати бажання і думки.

3. Плечі

Мужні плечі і передпліччя також подобаються жінкам, адже за ними можна побачити, наскільки чоловік сильний фізично і за характером. Жінки підсвідомо сприймають чоловічі руки в якості одного з важливих елементів загального образу.

4. Губи

Жінок приваблюють сексуальні чоловічі губи, тому що вони чекають від них чуттєвих і пристрасних поцілунків. При цьому для різних жінок ідеальними можуть бути абсолютно різні губи. Коли жінці подобаються губи чоловіка, вона підсвідомо чекає від нього приємних ласк і незабутніх поцілунків.

Читайте також:  Моторошна пригода: У Рожнятові чоловіка вкусила змія

5. Посмішка

Майже так само, як губи, жінок приваблює і посмішка чоловіків. Красива посмішка в поєднанні з сексуальними губами зводять багатьох з розуму. Приємна посмішка – це знак для жінки, що перед нею приємний і добрий чоловік, а саме таких шукають більшість жінок. Багато також звертають увагу на підборіддя. Сильне підборіддя надає зовнішності мужності.

6. Руки

Руки – дивовижна частина тіла, яка може бути абсолютно різною. Вони можуть бути стриманими при рукостисканні і спілкуванні зі сторонніми людьми і надзвичайно ніжними під час дотику до коханої. Жінки відчувають сексуальність чоловічих рук, коли їм подобається те, як з їх допомогою він вміє бути мужнім і ніжним одночасно.

7. Спина

Багато жінок люблять спину чоловіка, особливо коли вона виглядає сильною. Коли під час пристрасного сексу жінка стискає і дряпає спину коханого, це дає їй почуття більш глибокого зв’язку з ним.

8. Особа

Жінки люблять не тільки очі і усмішку, а й звертають на обличчя чоловіка цілком. У виразі обличчя жінка може прочитати ставлення до неї чоловіка і його наміри.

9. Сідниці

Багато жінок люблять торкатися до сідниць партнера під час сексу або до нього. Це покращує фізичний контакт і дає можливість отримати ще більше задоволення від близькості.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.