facebook

Фрази, які ніколи не промовляють успішні люди: варто запам’ятати

Успіх не береться з повітря, і, щоб стати по-справжньому успішним, потрібно працювати над собою роками, ретельно аналізуючи поведінку.

Наші вимовлені вголос слова – це вже запорука того, що воно так і буде. Тобто, якщо ви щоразу нарікаєте на своє життя, додаючи при цьому виправдання і відмовки, будьте певні – у вашому житті змін на краще не буде!

4c4c8025367dd284591600eabb9033ae

Ми програмуємо самі себе на невдачу, вважаючи, що виною тому є обставини чи інші люди, наша доля, карма і т.д. Проте насправді ми самі заганяємо себе у кут, припиняючи боротьбу після озвучення нами ж слів розпачу і безсилля.


Ми спробували розібратися, які фрази варто виключити зі своєї мови, щоб прискорити шлях до успішного життя. Б’ємося об заклад, практично кожну ви колись, та використовували…

Я ненавиджу свою робот

Перше правило успішної людини – бути об’єктивною і зберігати нейтралітет. Подумайте: замість того, щоб розкидатися звинуваченнями і погрозами,  не краще зважити всі «за» і «проти»?

Так нечесно

Дійсно успішна людина ніколи не стане скаржитися на те, що її зусилля залишилися недооціненими. Нам часто доводиться стикатися з несправедливістю в житті, тому так важливо навчитися зустрічати її гідно.

Ми тут так не робимо

Прагнення до змін – ось що відрізняє успішних людей. Чим легше ми відкриваємося всьому новому, тим більше шансів спіймати удачу за хвіст і домогтися революційних результатів у своїй діяльності.

Це не моя робота (справа)

По-справжньому успішна людина ніколи не буде придушувати оточуючих. Навпаки, вона з готовністю надасть допомогу своїм колегам. Для досягнення успіху дуже важливо вміти працювати в команді, бути доброзичливим і життєрадісним.

Читайте також:  Справжні герої ООС: топ-10 історій про чотирилапих друзів військових (ФОТО)

Це неможливо 

Спробуйте поглянути на всі непереборні труднощі, як на умови складної, але шалено цікавої гри. Побачите: вирішити їх стане набагато простіше.

Це треба було зробити по-інакшому

Якщо вже так сталося, що якесь завдання ви з тріском провалили, безглуздо кусати лікті і пиляти тирсу. Не журіться над помилками, а навчіться аналізувати і виносити з них позитивний досвід.

У мене немає вибору (виходу)

Кожну хвилину нас оточує безліч можливостей. Успішна людина завжди придумає, як прокласти власну стежку успіху. Головне, не говоріть собі, що виходу немає. Вихід є завжди! Ви і самі про це знаєте

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.