facebook

Не кажіть, що я все п’яний приходжу, бо це не так, – франківський депутат Скрипничук про скандал на комісії

14 грудня відбулося спільне засідання постійних комісій Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу та з питань регіональної політики та розвитку місцевого самоврядування.

3i1wFRux7Mk


 

“Свободівець” Василь Скрипничук влаштував конфлікт під час розгляду питання порядку денного “Про звіт голови ОДА щодо здійснення повноважень делегованих обласною радою обласній державній адміністрації”. Про це пишуть Версії з посиланням на WestNews.

Справа у тому, що пан Скрипничук обурився, що голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук не прийшов на засідання комісії прозвітувати, а відправив свого заступника Ярослава Паранюка.

Зрештою, Василь Скрипничук піднявся і заявив, як член комісії, що хоче побачити голову Івано-Франківської ОДА. Якщо ж цього не станеться, то “свободівець” додав, що піде геть.

“Я хочу почути, щоб “воно” виступив. Пише у порядку денному, що звіт конкретної людини, де вона?”, – запитав депутат Скрипничук.

Паранюк сказав, що якщо треба, то голова ОДА прийде, але не сьогодні.

Тим часом Василь Скрипничук встав і вийшов з засідання комісії, як і обіцяв, а при виході відрізав:

“І не кажіть, що я все п’яний приходжу, бо це не так, а розмови ці я знаю“.

Голова фракції БПП “Солідарність” та голова постійної комісії з питань управління комунальної власності, розвитку малого і середнього бізнесу Остап Дзеса попросив пана Скрипничука таке навіть не говорити, бо то не правда.

Читайте також:  У ДТП загинув депутат від Радикальної партії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.