facebook

На червону доріжку – в нічній сорочці: ця сукня ошелешила світ

Виявляється, окрім  Кім Кардашьян є не гірші панянки!

Невже нікому скласти, врешті-решт, конкуренцію цій краліі, що затьмарила собою весь доступний для огляду космос? Невже немає на планеті Земля дівчини, здатної хоч трохи відволікти увагу громадськості?

1

6




Виявляється, безнадія не так чорна і нескінченна, як може здатися на перший погляд.
Осередок опору Кім Кардашьян розростається в Великобританії: тамтешні дівчата вирішили не відставати від американських «ікон» і роблять все можливе, щоб ні в чому їм не поступатися. Наприклад, Демі Роуз, 21-річна модель, яка демонструє нижню білизну.

Кім-Кардашян-носить-просвічуване-плаття-на-концерт-Каньє-Уеста-Daily-Mail-Інтернет-Google-Chrome.png

3

7

Відкривали нещодавно в Лондоні новий глянець, куди і запросили весь місцевий бомонд. Ось і блиснула на червоній доріжці висхідна зірочка Демі, яка вбралася в настільки відверте плаття, що абсолютно не залишила місця хоч для якихось шалених фантазій.

6

Її неприкритий фасад кричить: «Ось моє тіло, подивися! Це я, Демі Роуз, а не якась там заморська Кардашьян!» І правда, фасончик схожий на пеньюар, а там і до ліжка недалеко.

8

9

До речі, юна спокусниця вже встигла знятися оголеною для журналу Sixty6. Втім, подейкують, що по-справжньому знаменитою її зробив репер Тyga, з яким у них не так давно трапився романчик.

10

12

Проте у гарячої дами в активі 3 мільйони підписників в Instagram. Ось кілька знімків звідти.

13 

14 

15 

16 

Цікаво, чи перевершить англійська Демі Роуз популярність і славу американки Кім Кардашьян? Час покаже. 

Читайте також:  Закохана: Могилевська обмовилася про статус нареченої

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.