facebook

В Івано-Франківську п’яний водій без документів врізався в електроопору

У ніч на п’ятницю, 16 грудня, на вулиці Ребета в Івано-Франківську сталась дорожньо-транспортна пригода: автомобіль Ford врізався у електроопору.

Поліцейські під час патрулювання побачили авітвку, біля неї стояли троє чоловіків. Підійшовши, патрульні зрозуміли, що чоловіки – із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Про це повідомив речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

d221d65139263be69b722e45586699a3_L

Спершу вони не зізнавалися, хто був за кермом – казали, що водія немає. Врешті один з них підтвердив, що керував. Пояснив, що машину знесло від ожеледиці.

«Рівень алкоголю в крові водія був 0,57 проміле – що майже втричі перевищує допустиму норму. Крім того, у чоловіка не було посвідчення водія», – говорить Гурак.

Внаслідок ДТП травмованих немає.

Патрульні склали одразу чотири протоколи: за наїзд на перешкоду, пошкодження електроопори, керування у нетверезому стані та керування без документів.

Крім того, працівники поліції повідомили рятувальникам, що внаслідок ДТП стався витік палива. Працівники пожежно-рятувальної служби змили залишки палива з дорожнього покриття.

 

Читайте також:  Карпатський ворожбит сказав, коли в Україні буде порядок. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.