facebook

Франківськ візьме 8 мільйонів євро кредиту на закупівлю тролейбусів

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради ухвалив рішення “Про затвердження висновку щодо доцільності залучення кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації проекту “Оновлення тролейбусного парку м. Івано-Франківськ” під гарантію Івано-Франківської міської ради”, згідно з яким влада міста погоджується на отримання кредиту від ЄБРР на закупівлю нових тролейбусів

1482246663_novi_troleibusy

Відповідне рішення виконкому від 1 грудня 2016 року оприлюднене на сайті Івано-Франківської міськради, пишуть Версії з посиланням на  molbuk.ua

Згідно з умовами проекту, ЄБРР дає місту кредит на закупівлю електротранспорту у розмірі 8 мільйонів євро. Ще один мільйон Івано-Франківськ отримає в якості гранту, а 500 тисяч євро мають сплатити з міського бюджету.

Заключний етап погодження цього проекту відбудеться 22 грудня – тоді Івано-Франківська міськрада має розглянути цей проект рішення на сесії. Разом з тим, жодна з депутатських комісії Івано-Франківської міськради не висловила жодних зауважень щодо цього проекту рішення.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні виконавчого комітету не наважились виносити питання щодо модернізації системи міського електротранспорту Чернівців за кредитні кошти ЄБРР. Члени виконкому заявили, що вважають за необхідне порадитися із лідерами своїх фракцій. Голосування щодо цього питання відбудеться завтра, 21 грудня, о 18:00.

Читайте також:  Псевдобанкір видурив у молодої франківки 17 тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.