facebook

Депутати запропонували Марцінківу разом з хрестом тверезості встановити у Франківську хрест боротьби з корупцією

Голова фракції “УКРОП” в Івано-Франківській міській раді Володимир Олійник запропонував міському голові Русланові Марцінківу разом з хрестом тверезості встановити хрест боротьби з корупцією та боротьби з розкраданнями та неефективним використанням бюджетних коштів платників податків міста Івано-Франківська.

olijnyk7717


Відповідну заяву Володимир Олійник зачитав на сесії міської ради.

“Фракція “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” підтримує міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа щодо встановлення в місті Івано-Франківську так званого “Хреста тверезості”, – розпочав Олійник.

За його словами, в Івано-Франківську, безперечно, є проблема надмірного споживання алкогольних напоїв, особливо серед молоді. І такі символічні заходи як встановлення хреста тверезості стануть ще одним нагадуванням про чесноту тверезості та тверезого мислення.

“Разом з тим фракція УКРОПу в Івано-Франківській міській раді пропонує разом з “Хрестом тверезості” встановити ще “Хрест боротьби з корупцією та боротьби з розкраданнями та неефективним використанням бюджетних коштів платників податків міста Івано-Франківська”. Переконані, що питання встановлення “Хреста тверезості” та “Хреста боротьби з корупцією та розкраданнями бюджету” можуть об’єднати всі фракції та всіх депутатів Івано-Франківської міської ради”, – зачитав заяву Олійник та попросив мера поставити її на голосування.

Втім, міський голова прохання депутата проігнорував. Чому не поставив заяву на голосування, Марцінків не пояснив.

Читайте також:  Глава Мінекології звинуватив Яценюка у корупції і зв'язках з олігархами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.