facebook

ТОП-15 дивних фактів про секс, підтверджених наукою

Любителі гарячих бутербродів з сиром займаються сексом частіше У задоволеної сексуальним життям жінки більш розслаблена хода, а у господарів собак секс відбувається частіше, ніж у господарів котів. Про це пише SheKnows. Ці та інші дивні факти про секс увійшли в наш ТОП-15.

a31


1. У господарів собак секс відбувається частіше, ніж у господарів котів. Британська компанія VetPlus проводила опитування серед власників домашніх тварин. В ході дослідження з’ясувалося, що господарі собак займаються сексом три рази в тиждень, а господарі котів – два.

2. Бельгійські дослідники виявили, що чим більше оргазмів отримує жінка, тим її хода стає більш розслабленою, вільною і впевненою.

3. Секс покращує когнітивні здібності в зрілому віці. Вчені з Мерілендського університету виявили, що секс покращує розумові функції і підвищує активність в гіпокампі – області мозку, яка відповідає за пам’ять і уважність.

4. Веселі чоловіки доставляють жінкам більше оргазмів. Дослідження, опубліковане в журналі Evolutionary Psychology, показало, що більш інтенсивну сексуальну насолоду жінки відчувають з чоловіками з хорошим почуттям гумору, упевненістю в собі і з високим прибутками.

5. Люди з різними політичними поглядами не відчувають сексуальний аромат один одного. Коли люди здаються один одному привабливими, вони відчувають сексуальний запах партнера. Згідно з дослідженням, опублікованим в виданні American Journal of Political Science, людей притягує запах людини зі схожими політичними переконаннями.

6. Любителі гарячих бутербродів з сиром займаються сексом частіше. Американські вчені прийшли до висновку, що у людей, які їдять смажений сир, сексуальне життя більш насичена, ніж у тих, хто такий сир не любить.

7. Протизаплідні таблетки змінюють жіноче сприйняття. В цілому, жінок приваблюють чоловіки з генами, несхожими на їх власні. Однак в разі прийому протизаплідних таблеток виникає прямо протилежний ефект. Жінок, які приймають такі контрацептиви, привертає запах чоловіків, з якими у них більше генетичної схожості. Змінене сприйняття чоловічого запаху може погіршувати якість сексу або приводити до неправильного вибору партнера.

Читайте також:  Вчені з Італії розкрили несподівану правду про смерть пацієнтів із COVID-19

8. Чоловіки не можуть зробити голос сексуальніше, а жінки можуть.

9. Закоханість діє як наркотик. Науково доведено, що закоханість може викликати ейфорію і залежність від об’єкта симпатії. Психолог Хелен Фішер проаналізувала МРТ мозку закоханих людей. З’ясувалося, що ті ділянки мозку, які відповідають за любов, були схожими на ділянки мозку під впливом кокаїну або оргазму.

10. Жінок збуджує мавпячий секс. Згідно з дослідженням, опублікованим в виданні Journal of Biological Psychology, жінок трохи збуджує відео, на якому сексом займаються мавпи.

11. Секс сприяє зміцненню кісток. За даними дослідження з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі, стабільні інтимні відношення корисні для здоров’я кісток.

12. Жінок приваблюють чоловіки в червоному. Дослідники виявили, що жінкам подобаються чоловіки в червоному одязі. Навіть якщо свідомо вони не помічають цієї пристрасті. Чоловіків в червоному жінки сприймають як партнерів з більш високим соціальним статусом і великими шансами піднятися по соціальних сходах.

13. Дослідження показали, що найщасливіші пари займаються сексом раз на тиждень. Дивно, але партнери, які займаються сексом частіше, не відчувають сильного задоволення життям.

14. Найсильніший чоловічий афродизіак. Чиказькі вчені проаналізували, які запахи стимулюють статевий потяг у чоловіків. Виявилося, що найсильніший ефект збудження на чоловіків виробляє комбінований аромат лаванди і гарбузового пирога.

15. Забавні текстові повідомлення підвищують шанси на секс. Американське дослідження показало, що смс-повідомлення з текстом ха-ха, LOL і тому подібним збільшують шанси на друге побачення на 255%, а шанси на секс – на 39%.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.