facebook

Савченко хоче помирити Київ з «ЛДНР», а ватажків терористів зробити депутатами ВРУ


Надія Савченко під час свого візиту в Донбас запропонувала присутнім там українським воїнам почати мирні переговори з самопроголошеними республіками. Про це пише видання sundaynews.info.

Nadiya-Savchenko-LNR-DNR-Plotnitskiy-Zaharchenko-620x400

За словами одного з солдатів, народний депутат дізнавалася настрої в ЗСУ і цікавилася їх ставленням до можливої ​​появи глави «ЛНР» Ігоря Плотницького і глави «ДНР» Олександра Захарченко в українському парламенті. Воїн процитував Савченко місцевим ЗМІ:

Перше питання, яке вона мені в машині поставила, коли ми її везли: як ти бачиш Захарченко та Плотницького у Верховній Раді України?

Картинки по запросу савченко и захарченко

Крім цього Надія Савченко заявила, що необхідно проводити мирні переговори з «Донецькою» та «Луганською народними республіками», щоб перевести відносини між ними і Києвом в мирну площину.

Картинки по запросу савченко и захарченко

Як раніше повідомлялося, Савченко провела паралелі між «ЛНР, ДНР» і Майданом, а також підкреслила, що не вважає Плотницького і Захарченко терористами. На думку народного депутата, самопроголошені республіки воюють проти влади Петра Порошенка точно так само, як воювали проти влади Віктора Януковича активісти Майдану.

Картинки по запросу савченко и захарченко

В ході однієї зі своїх прес-конференцій Надія Савченко також зізналася в повазі до Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького, зазначивши, що вважає їх тверезими і розумними людьми, які просто втомилися від війни.

За подібне ставлення Савченко вже позбавили права представляти країну на ПАРЄ, виключили з партії “Батьківщина” та планують позбавити всіх портфелів у ВРУ.

Читайте також:  У Франківську в чоловіка кілька разів вистрелили з пістолета

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.