facebook

“Квартал 95” жорстко посміявся над націоналізацією ПриватБанку

Гумористи розповіли про символічність “гривні”, за яку держава набула приватний банк, і долі тих, хто брав там кредит Студія “Квартал 95” із сарказмом прокоментувала новину про націоналізацію ПриватБанку у новому випуску “Вечірнього Києва”.

____11682_650x410

Відео розмістили на офіційному каналі в YouTube.

“Багато хто помітив, що в цьому році в магазинах немає звичний черг. І, можливо, це тому, що більша частина українців зараз коштує в інших чергах – до банкоматів Приватбанку”, – почав свій гумористичний аналіз Валерій Жидков, пізніше зізнавшись, що сам боїться пропустити чергу до банкомату.

У гумористів знайшлося своє пояснення паніці, яка створилася у зв’язку з цією подією. “Повідомлення про націоналізацію за фактом стало головним сюрпризом у День Святого Миколая. Після націоналізації тим же ранком виступили і Гройсман, і Порошенко, і Гонтарева, і кожен з них заявляв, що немає причин для паніки.

Природно, ці заяву якраз і стали головною причиною паніки серед населення”, – вважають в “Кварталі 95”. За словами Жидкова, всі хто раніше брав кредити в ПриватБанку, тепер винні не “якомусь дядькові”, а це “борг перед Батьківщиною”.


“Під час прес-конференції голова Нацбанку Валерія Гонтарєва заявила, що Мінфін викупить ПриватБанк за одну гривню. Одна гривня – це чисто символічна сума, і до речі, за час роботи Гонтарєвої вона стала в три рази символічніше”, – посміялися автори.

Нагадаємо, що 18 грудня 2016 року Кабмін повідомив про націоналізацію ПриватБанку у зв’язку з його проблемним статусом і ризиком падіння фінансової системи країни.

Читайте також:  Прес-конференція з Януковичем від Кварталу-95

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.