facebook

Україна на останніх секундах втратила перемогу над Латвією

Матч Україна – Латвія на львівській Арені Львів завершився з рахунком 1:1

1603394




Подробиці і онлайн матчу: Україна – Латвія: Трансляція товариського матчу

Збірна України не зуміла поліпшити собі настрій після поразки від Іспанії у відборі на Євро-2016, упустивши перемогу у Львові в товариському матчі над збірною Латвії.

Весь матч пройшов за повного домінування збірної України, яка грала активно, йшла вперед до останніх хвилин матчу, шукала моменти для удару, але в підсумку тільки один раз змогла відправити м’яч у ворота збірної Латвії.

На 35-й хвилині Олег Гусєв прорвався в чужу штрафну з лівого флангу атаки, виконав простріл у воротарський, де Колінько відбив м’яч прямо на Андрія Ярмоленка, а той ударом з кількох метрів переправив круглого у сітку.

Надалі сам Ярмоленко мав кілька шансів для взяття воріт, також моменти були у його партнерів, особливо в другому таймі, коли у футболці збірної встигли дебютувати Рибалка і Малиновський, але нашим гравцям не вистачало точності: з 14 ударів – 12 повз ворота.

Збірна Латвії по-справжньому небезпечний момент зуміла створити перед самим фінальним свистком, коли Кучер втратив м’яч, його підхопив Ракелс, потім обіграв Ракицького і пробив – Бойко відбив на кутовий.

А далі був шок – розіграш кутового завершився подачею в штрафну, де Максименко без перешкод відправив м’яч у сітку воріт.

1: 1 – Україна на останніх секундах втратила перемогу в матчі, в якому домінувала протягом усього матчу.

Україна – Латвія 1:1

Голи: Ярмоленко, 35 – Максименко, 90 + 2
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Понад 30 мільйонів людей перетнули кордон України у 2023 році: скільки з них повернулися додому

Шукайте деталі в групі Facebook