facebook

ПриватБанк відкрив у Івано-Франківську квест-кімнату «Загублені в банку». “Загублені в банку”

«Загублені в банку» – так називається нова квест-кімната, яку ПриватБанк відкрив в грудні для прикарпатських школярів.

Здобувати фінансові знання діти зможуть в ігровій формі.

jpeg;base641cd5b6bcda4747a2

Завдання учасників – якомога швидше знайти вихід із закритого приміщення, розгадуючи головоломки. При цьому квест розрахований не тільки на дітей, а й на батьків.

“Усіх кмітливих, допитливих та креативних чекає захоплююча інтелектуальна гра. Квест-кімната -інтелектуальна гра, що в майбутньому зменшить залежність людини від комп’ютерних ігор. У такий спосіб можна натренувати увагу, навчити себе дивитись на звичні предмети по-іншому , навчитись грати в команді і перевірити себе на рішучість у екстремальних умовах. Для участі слід зібрати команду з дітей та батьків до 6 осіб. Перепусткою до квест-кімнати є карта ЮНІОРА для дитини та картка ПриватБанку для дорослого, команда має 60 хвилин на те, щоб розгадати всі загадки, котрі приведуть їх до перемоги. Для виходу з кімнати зовсім не потрібна велика фізична сила, не має значення зріст чи інші фізичні параметри людини. Головне – це логічне мислення!”, – говорить керівник напряму ЮніорБанк в Івано-Франківську Ольга Івасів.

Оформити картку ЮНІОРА можна в будь-якому відділенні ПриватБанку. Подати заявку для участі в грі можна за адресою квест-кімнати: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 22. Подати заявку на участь можна за телефоном +3 80509814443 (тренер Мар`яна).

Читайте також:  Підступна послуга «Скарбничка» або Як «Приватбанк» вводить клієнта в оману

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.