facebook

Що дивитися по ТВ у новорічну ніч: святкова телепрограма

Для тих, хто любить зустрічати Новий рік удома, він асоціюється з олів’є, шампанським, мандаринами і, звичайно, святковими телепрограмами.

Цьогоріч українські канали щедро даруватимуть глядачам концерти та гумористичні шоу. 




1+1: фірмовий гумор від «Кварталу» та карнавал

738426_main

31 грудня о 20:15 на каналі розпочнеться святковий випуск «Вечірнього кварталу». Будуть жарти про Дональда Трампа, скетч «1 січня у наших політиків», коментар до прес-конференції відомого «ростовчанина» та Новий рік у сім’ї Вови та Олени. «Брати Шумахери» зробили номер про підготовку Новорічного звернення Президента до свого народу – ця почесна і відповідальна місія стає практично нездійсненною, коли на допомогу приходить Андрій Парубій. А Володимир Зеленський в образі Сніжинки підіб’є підсумки року. Музичну складову забезпечать Софія Ротару, «Потап і Настя», Наталія Могилевська, «НеАнгели» та Макс Барських.

1 січня о 22:00 на «1+1» покажуть шоу «Світське життя. Новорічний карнавал». До Катерини Осадчої у костюмі ялинки завітає Джамала, яка заспіває українську версію різдвяного хіта Jingle Bells. Ольга Полякова «задекларує своє майно» та підрахує метраж власної нерухомості, Дзідзьо наколядує мішок ковбаси, гурт «ТІК» засипле студію грошима задля стабілізації гривні у Новому році, Monatik закружляє в запальному танці своїх фанаток-бабусь, а дівчата з гурту «ВІА Гра» покажуть, якими були секс-символи 40 років тому, і перевтіляться у героїнь легендарної кінострічки «Іронія долі». Настя Каменських отримає другий шанс стрибнути з парашутом, Тіна Кароль спростує чи підтвердить усі найскандальніші чутки, які протягом року поширювала про неї «жовта» преса, а Ірина Білик навчить української свого молодого азербайджанського чоловіка і заспіває з ним дуетом.

ICTV: Із «Дизелем» і без політики

ABC_8166

Телеканал запрошує зустріти 2017 рік у компанії найсмішніших гумористів року і яскравих українських зірок. У новорічну ніч з 20:00 покажуть святковий концерт «Дизель Шоу». У програмі – тематичні жарти про новорічне застілля і різдвяні традиції, мініатюри та пісні у виконанні акторів «Дизель Студіо». Компанію «дизелям» складуть популярні українські артисти, зокрема Ірина Білик та гурт «ТІК». У незвичних амплуа з’являться і ведучі телеканалу ICTV – Оксана Гутцайт («Факти»), Костянтин Стогній («Надзвичайні новини»), Антон Равицький, Юлія Зорій та Павло Казарін («Ранок у Великому місті»).

Читайте також:  Зеленський заготував українцям “сюрприз” у новорічну ніч

CТБ: як врятувати шоу

new_year_anons1-720x425

Канал підготував комедійний мюзикл власного виробництва за участі українських акторів, співаків і телеведучих із невимушеною назвою «Новий рік на СТБ», який розпочнеться о 22:00. Сюжет пов’язаний із телебаченням: за дві години перед Новим роком з’ясувалося, що ефір під загрозою зриву. «Найголовніший» доручає Андрієві Біднякову і Дмитрові Танковичу терміново організувати новорічне шоу. Доки Дмитро з Андрієм рятують ситуацію, нечесні на руку особи готують для них капкани… Серед зіркових гостей концерту – Ігор Кондратюк, Слава Фролова, Влад Яма, В’ячеслав та Марина Узєлкови, Павло Костіцин, Надія Матвєєва та інші. А кращими композиціями та новими піснями розважатимуть Джамала, Світлана Лобода, Вєрка Сердючка, «НеАнгели», Потап і Настя, DZIDZIO, The Hardkiss, Костянтин Меладзе.

Після концерту, 1 січня о 01:00, покажуть фінал та оголошення переможців 9-го сезону національного талант-шоу «Танцюють всі».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.