facebook

Юним глядачам показали прем’єру вистави “Красуня і чудовисько”

Свято для дітей. Його напередодні різдвяно-новорічних свят влаштували актори обласного муздрамтеатру. Ще у холі маленьких глядачів зустрічали герої різних казок. У центрі – Зимонька та Морозенко. Актори кажуть, виступати для дітей – це одне задоволення.

Krasunya

Далі дітвора перемістилася до глядацького залу. Юним глядачам показали прем’єру вистави “Красуня і чудовисько”. Казка про справжнє кохання у режисера Олексія Лейбюка асоціююється із Різвом. Тому й вирішив поставити її на сцені напередодні свята. Для молодого актора це друга творча спроба у ролі режисера. І перший досвід у постановці вистави для дітей.

Виставу “Красуня та чудовисько” зіграли за однойменною старовинною європейською казкою та мультфільмом Уолта Діснея. Зла відьма зачарувала молодого юнака. І він змушений жити в подобі чудовиська, допоки його не покохає красуня. А разом із ним, Чудовиськом, його друзі в обазі – годинника, підсвічника та чайника. У ролі Чудовиська – студент-четвертокурсник Андрій Батир.

Декорації у стилі закинутого середньовічного замку, гра світла та неперевершена гра молодих акторів. Виставу готували два склади акторів – як професіонали, так і студенти театрального відділення. Кажуть, здивувати дитину та втримати її увагу не просто.

“Театр – це завжди свято”. А напередодні Різдва цей лозунг звучить по-особливому, кажуть актори. І запевняють, січневий репертуар – абсолютно святковий. Зокрема, сюди включені музична комедія “Ніч перед Різдвом” та музична феєрія “Легенди святого Різдва”.



Читайте також:  На 103 році життя померла найстарша мешканка Івано-Франківська (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.