facebook

У передноворічний вечір нардеп Пашинський прострелив ногу чоловіку, який погрожував йому вбивством

Нетверезий чоловік вдарив Пашинського скляною пляшкою по голові, поваливши на землю. Увечері, 31 грудня, голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від “Народного фронту” Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством.

385273669

 

Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі. Про “пригоду” депутат написав у своєму Facebook. Відповідне повідомлення з’явилося і на сайті Нацполіції.

“Народний депутат близько 17-ї години повертався додому. В одному з сіл Васильківщини автівка нардепа звернула на неосвітлену частину дороги, посередині якої був залишений мікроавтобус без габаритних вогнів і водій ледве зміг уникнути зіткнення. Депутат вийшов з салону автомобіля, аби з’ясувати у чому справа. На зауваження та прохання переставити машину, один з двох невідомих чоловіків у стані алкогольного сп’яніння почав рухатися зі скляною пляшкою та погрозами вбивства”, — йдеться в повідомленні.

Депутат, маючи пістолет, вирішив зробити попереджувальний постріл у повітря. Однак, за його словами, це не зупинило чоловіка на підпитку.

“Нападника це не зупинило, він сильно вдарив мене пляшкою по голові, я впав на землю. Мені вдалося зупинити кривдника, лише коли лежачи вистрілив йому у ногу. Ми перев’язали йому рану, відразу викликали швидку та поліцію”, — розповів Пашинський.


Наразі нападник перебуває у лікарні. Працівники поліції встановили, що чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за умисні легкі тілесні ушкодження. Поки що з’ясовують всі обставини інциденту. Нагадаємо, у Хмельницькому вранці, 30 грудня, сталася смертельна стрілянина. Патрульні їхали на перезмінку, коли їх зупинили місцеві мешканці, повідомивши, що чоловік на вулиці кидається з шилом на перехожих. За словами очевидців, зловмисник прямував з боку психоневрологічного диспансеру і штрикав шилом людям в обличчя. Патрульним довелося стріляти в нападника.

Читайте також:  Насалик-молодший склав депутатський мандат, щоб поступитись місцем людям, в яких більше досвіду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.