facebook

Топ-10 найефектніших українських кліпів 2016 року (ВІДЕО)

Українські артисти не припиняють радувати не лише гарною музикою, а й стильними відео на свої пісні.

Ми зібрали ТОП-10 найефектніших українських кліпів 2016 року.

Linza-kamera-fotograf-890x395

THE HARDKISS – Helpless


Український гурт, який відрізняється сильним жіночим вокалом, цього року вже відсвяткував своє 5-річчя. Для музикантів їхній перший ювілейний рік став доволі плідним. Вони об’їздили Україну з туром, позмагалися за право представляти Україну на “Євробаченні” та презентували не один кліп.

Однією з найяскравіших відеоробіт став атмосферний кліп на композицію Helpless.

ONUKA – Vidlik

Трек Vidlik, який увійшов до однойменного альбому електро-фолк-гурту Onuka, мабуть, найбільш незвичайний з усієї платівки. Він, як і весь міні-альбом, присвячений річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.

Відео поєднує футуризм та фольклорні елементи.

ДЖАМАЛА – “Шлях Додому”

Українська співачка кримськотатарського походження, яка тріумфувала на “Євробаченні”, випустила цього року не один кліп. Але саме відеоробота на композицію “Шлях Додому”, на жаль, виявилася зараз актуальною для сотень тисяч українців.

ТІНА КАРОЛЬ – “Твої гріхи”

Вартий уваги і кліп української співачки Тіни Кароль, адже працювали над ним вже майже легендарні дніпряни зі студії Gloria FX.

Українська компанія Gloria FX створює вражаючі спецефекти для кліпів Imagine Dragons, Eminem, David Guetta, 50 Cent, The Weeknd, Кені Веста та багатьох інших зарубіжних артистів. Вони вже встигли отримати 10 престижних нагород і 2 з них – на MTV Video Music Awards за найкращі візуальні ефекти.

THE ELEPHANTS – Friend

Для молодих музикантів із Сум кліп на композицію Friend став дебютною роботою. Творчість хлопців була добре сприйнята, що і не дивно, адже їхню музику відрізняє стильність та якісність.

БУМБОКС – “Рок-н-рол”

Читайте також:  Руслан Марцінків потрапив у ТОП-10 найпопулярніших мерів України

Український рок-гурт влітку презентував новий кліп, режисером та оператором-постановником якого став Денис Дужнік. Відео складається з двох частин: концертної та постановочної. Другу знімали в Києві на “Ленінській кузні”, судоремонтному заводі.

MUND – Blue Eyed Stranger

У тому, що гарний фотограф може створити красиве відео, немає сумнівів. Якщо ж він ще й музикант, може вийти доволі гарний відеокліп.

Підтверджує це і Пимін Давидов. У серпні він представив дебютне відео свого електронного проекту Mund.

“ТАРТАК” – “Мене Вже Немає”

Вогняне відео на композицію “Мене вже немає”.

Основою кліпу стала постановка дніпровського театру вогню “Аделаїда”. Дніпряни створили шоу спеціально для цієї композиції “Тартака”. Тут і екстремальні танці, і спецефекти з піротехнікою, світлом і музикою.

OY SOUND SYSTEM – Don’t Be Sorry

Музикант Марко Галаневич із етно-гурту “ДахаБраха”, який здобув популярність за межами України, працює над ще одним проектом.

OY Sound System не схожий на “ДахуБраху”, але не менш колоритний. Відео на Don’t Be Sorry стало першою відеороботою OY Sound System. До речі, зрежисерував його сам Марко Галаневич.

“САЛЬТО НАЗАД” – “Не вмію”

Російськомовний київський гурт, який виконує хіп-хоп та реггі, презентував пісню українською мовою. Вийшов також і по-літньому теплий кліп на неї.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.