facebook

Зірваний дах та повалені дерева: сильний вітер наробив шкоди на Франківщині (ФОТО)

Вчорашня негода наробила чимало шкоди на Івано-Франківщині – наслідки довелося ліквідовувати рятувальникам.

Всього 4 січня підрозділи Управління ДСНС в області двічі виїжджали, аби розрізати повалені дерева. Так, сильний вітер повалив 4 дерева на території Яремчанської міської ради та одне у Надвірнянському районі.

untitled-3

Крім того, були випадки, коли через негоду у будинку зірвалобалконні рами та шифер.

4 січня о 08:24 рятувальникам повідомили, що в Івано-Франківську по вулиці Чорновола існує загроза падіння балконної рами на покрівлю магазину. Цю раму на сьомому поверсі утримували двоє чоловіків і чекали на допомогу рятувальників. Працівники ДСНС за допомогою рятувальних мотузок затягнули балконну раму всередину квартири.

untitled-4

О 08:45 до калуських рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Калуші в житловому будинку над відділенням одного із банків поривом вітру зірвало балконні рами та вибило скло. Це становило небезпеку для перехожих. 



Рятувальники за допомогою висувної драбини піднялись на дах відділення банку та очистили його від уламків балконних рам.

untitled-2-1

Того ж дня о 12:26 в Івано-Франківську по вулиці Мазепи на даху одного із будинків поривом вітру зірвало шифер. Існувала загроза його падіння. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою автодрабини зафіксували шифер та ліквідували загрозу падіння.

Читайте також:  На Львівщині трапилась смертельна ДТП (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.