facebook

Міська влада знову виявилася не готовою до негоди. Через морози в Івано-Франківську паралізовано рух громадського транспорту

У зв’язку із сильними морозами проблеми з громадським транспортом виникли у всіх великих містах Західної України.

 

Серйозні перебої відчули не лише мешканці Івано-Франківська, а й Львова, Тернополя, Ужгорода та інших міст.

15941449_403606993320711_145157147305527814_n

В Івано-Франківську з населенням станом на 16:30 8 січня курсують 42 автобуса



.

 

Всього у місті діє 31 маршрут. Однак, за даними GPS, на 15 маршрутах немає жодного автобуса, на трьох маршрутах курсує по одній машині, на п’яти маршрутах – лише два автобуса.

 

Найбільше автобусів зафіксовано на трьох маршрутах – по три на кожен.

HxUB8AMiTlc

KxZwETI-qcM

idyFVS3MvCc

KxZwETI-qcM

 

 

 

 

 

n9OgUjpHglQ

За словами начальника управління транспорту Олега Ганчака, За фактами виїзду громадського транспорту в суботу та неділю будуть вчинені відповідні дії, згідно вимог договору перевезення.

 

“Будуть враховані, як технічні так і неякісні організаційні моменти. Кілька технічних факторів. Складна ситуація з роботою громадського транспорту, у зв’язку зі сильними морозами. Немає можливості зберігати тз в теплих чи холодних боксах. Ті, які були в боксах, нормально виїхали і працювали на маршрутах.

Автобуси з технічних причин не вийшли на маршрути або зійшли з маршрутів, бо замерзають двері, дизель. Техніка не витримує таких морозів. Всі автобуси працюють на дизелі, який витримує температуру до мінус 15°С.

Також вийшло з ладу кілька акумуляторів, генераторів. З перевізниками сьогодні зібрались, обговорили. Всі на базах проводять відповідну роботу. Мають завести нові акб та присадки до дизелю”, – повідомив О.Ганчак.

 

Нагадаємо, сьогодні температура в обласному центрі Прикарпаття опустилася до -18. На завтра, за повідомленням Гідрометцентру, температура дещо підвищиться до -13.

 

Читайте також:  Кабельний провайдер погрожує вимкнути ряд популярних телеканалів у Франківську. Відео 18:2707.01.2017

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.