facebook

Українські спортсмени виступили на захист збірної Росії. Відео

Українські спортсмени розкритикували рішення МОК про дискваліфікацію російських колег від Олімпіади 2016.

Російський пропагандистський ТБ зробило сюжет про українських спортсменів, які критично відгукнулися про недопуск росіян на Олімпіаду-2016 в Ріо-де-Жанейро.
271079_1
Відео з цим сюжетом каналу “Росія” опубліковано на YouTube.

“Ну звичайно, російські атлети дуже сильні, вибувають з ладу суперники, це як би засмучує”, — говорить, зокрема, Вікторія Ткачук, учасниця української збірної з легкої атлетики.

“Нечесно всіх спортсменів дискваліфікувати”, — каже інша українська легкоатлетка Олена Колесніченко.

Також підтримку росіян висловили ще кілька українських спортсменів.

Це відео перепостив у своєму Facebook журналіст Антон Комарів, пост з сюжетом ростб зібрав негативні коментарі від користувачів.

“Нещодавно промайнула думка, що поки на чолі українського спорту ватник Бубка-гоп, навряд чи від спортсменів можна чекати інших заяв”, “А спортсмен повинен розуміти лінію партії?”, “Той же самий Бубка-Гоп дуже добре розумів, що якщо він не погодиться з точкою зору політбюро щодо бойкоту олімпіади в США, то він буде стрибати в Салехарді через сосни”, “Поверніться на **й додому! Співчуваючі!!!”, “Я думаю, що їх потрібно було звозити в район бойових дій, або на крайній випадок на територію Київського Шпиталю, щоб пропала жаль! Або це колобаранти всередині збірної!”, “Що це взагалі таке — давати інтерв’ю раша змі???” — обурюються користувачі Facebook.


Читайте також:  Луческу і Маркевич взяли участь у Форумі тренерів провідних клубів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.