facebook

У Києві вночі біля центрального входу в банк стався вибух

У ніч на четвер біля дверей центрального входу у відділення філії одного з банків стався вибух.

1603999




Про це повідомляє відділ зі зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

“2 квітня о 4:13 на спецлінію “102” надійшло повідомлення, що біля дверей центрального входу у відділення філії одного з банків на вулиці Борщагівській стався вибух. За попередньою інформацією спрацював невстановлений вибуховий пристрій”, – йдеться в повідомленні.

Вибуховою хвилею було пошкоджено металопластикові конструкції і скло двох вторинних вікон і вхідних дверей. Постраждалих громадян та інших руйнувань будівля не має.

За інформацією МВС, з місця події фахівці вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в місті Києві вилучили фрагменти невідомих предметів, які направлені на експертизу. Правоохоронці встановлюють всі обставини скоєння даного правопорушення і вживають заходів щодо затримання підозрюваних.

Раніше, в Харкові, на одному з перегонів коксохімічного заводу вночі стався вибух, заявив голова Харківської ОДА Ігор Райнін.

“Цієї ночі теж було не зовсім спокійно, десь о 2:45 на одному з перегонів коксохімічного заводу також було закладено вибуховий пристрій. В принципі, нічого глобального не відбулося, правда два вагони зіскочило з колії, але залишилися на шпалах. Пошкоджена права колія, один метр”, – зазначив Райнін.

Читайте також:  Перелом черепа та пошкодження мозку – мати вбила півмісячну дитину під Житомиром

Шукайте деталі в групі Facebook