facebook

Стас Михайлов здивував інтимними фото своєї дружини

Популярний виконавець Стас Михайлов здивував шанувальників, опублікувавши інтимне фото своєї дружини Інни.

На знімку зображена дружина з незвичайного ракурсу, демонструє значне декольте.

289424_1

Не менш інтригуючою була і підпис до фото, артист написав, що не може не захоплюватися красою своєї коханої: «Рідкісний кадр!!! Дітям до 16…».

289424_2

Передплатники тут же взялися коментувати пікантне фото дружини Михайлова, розхвалюючи і розсипаючись в компліментах, називали її форми шедевром, які не вислизають від погляду. Так само віднесли до розряду «Рідкісний кадр».

Фотографія була зроблена у Великобританії на весілля внучки мільярдера Валерія Когана Ірини. На подія такого роду подружжя Михайлових ретельно готувалася і вибирала особливі вбрання. Сам Стас на урочистості був у чорному костюмі з білою сорочкою, а його друга половинка вразила рожевим облягаючій сукні з дуже глибоким декольте.
289424_3


 

Опубліковане Стасом Михайловим фото чарівної дружини на своїй сторінці тільки доводить той факт, що пара живе злагоджено і щасливо, що не дивлячись на те, що у них вже двоє дітей, вони молоді і можуть дозволити собі грайливий настрій по відношенню один до одного. Не раз у своїх інтерв’ю артист добре говорив своїй дружині, що вони не витрачають час на сварки, і живуть душа в душу.

Читайте також:  Піджак з бутоньєркою та біла сукня: переможниця проекту «Холостяк-9» Даша Квіткова та її обранець Микита Добринін опублікували відео, якe нарoбило багато галaсу в мeрежі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.