facebook

Porsche назвала винуватця загибелі Пола Вокера

Автовиробник вимагає відкликати позов, поданий вдовою водія Роджера Родаса.

1603764




Представники компанії Porsche стверджують, що єдиною причиною аварії, в якій загинув актор Пол Вокер, могло стати небезпечне водіння Роджера Родаса, який в той момент перебував за кермом, повідомляє The Daily Mail.

Вдова Родаса подала до суду на Porsche, звинувативши компанію в тому, що автомобіль моделі 2005 Porsche Carrera GT вартістю 500 тисяч доларів був несправний. Вона стверджує, загибелі Роджера і Пола можна було уникнути, якби транспортний засіб було оснащено кращою системою безпеки.

Також дружина Родаса звинуватила компанію в тому, що вона проігнорувала кілька випадків ДТП зі смертельним результатом за участю даної моделі. Згідно з її заявою, Porsche не тільки не вніс доопрацювання в 2005 Porsche Carrera GT, але й не попереджав нових клієнтів про можливу небезпеку.

Слідство підтвердило, що зірка Форсажу Пол Вокер загинув через перевищення швидкості

У свою чергу компанія повністю заперечує свою провину. У відповідному позові йдеться про те, що аварія сталася виключно з вини небезпечних маніпуляцій водія. Представники компанії вважають, що Родас свідомо пішов на ризик, прекрасно знаючи про можливості автомобіля. Більше того, вони звинуватили Родас у зловживанні або некоректному проходженні технічного обслуговування транспортного засобу, що також могло послужити причиною аварії.

Нагадаємо, що 40-річний Пол Вокер загинув у ДТП 30 листопада 2013 в каліфорнійському місті Санта-Кларита.

Читайте також:  У Коломиї Porsche влетіло в кафе: Двоє осіб потрапили до лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook