facebook

Volkswagen створив чотири нові прототипи на базі Beetle Dune

Презентація автомобілів відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку.

1603622




Німецький концерн Volkswagen створив на базі моделі Beetle Dune чотири концептуальних хетчбеки, пише СarsСoops. Всі прототипи будуть представлені в рамках автосалону в Нью-Йорку.

Найцікавіші моделі автосалону в Детройті

Концепт Beetle Convertible Denim присвячений джинсовій тканині. Модель отримала складний дах, зроблений зі схожого за текстурою матеріалу. В інтер’єрі салону з’явилися комбінована обробка крісел і джинсові кишені в спинках передніх сидінь. Новинку обладнали 1,8-літровим бензиновим турбомотором потужністю 170 к.с.

Beetle Convertible Denim присвячений джинсовій тканині
Модель Pink Color Edition була розроблена у зв’язку з тим, що в США і Китаї великим попитом користується Beetle в рожевому кольорі кузова. Крім яскравого забарвлення, хетчбек отримав бампери з пакету R-Line, а також чорні, хромовані і алюмінієві вставки в салоні.

Pink Color Edition розроблений для США та Китаю
Німецький автовиробник зазначає, що концепт-кар Convertible Wave може стати одним з серійних варіантів Beetle. Машина обзавелася оновленим салоном з обробкою з дерева.

Convertible Wave може стати серійним
Прототип R-Line отримав 2,0-літровий турбомотор TSI потужністю 217 к.с..

Про серійні перспективи Beetle R-Line ніякої інформації не надається

Більш детальна інформація щодо нових концептів Volkswagen з’явиться найближчим часом.

Нагадаємо, що в січні 2014 року компанія Volkswagen представила концептуальну позашляхову модифікацію Beetle, яка іменується Dune. Її серійна версія повинна з’явиться в 2016 році.

Читайте також:  Вчені анонсували воскресіння мамонтів

Шукайте деталі в групі Facebook