facebook

У Києві горе-мати отруїла спиртом немовля

Зловмисниці загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.
У Києві 43-річна жінка напоїла спиртом дев’ятимісячну доньку, в результаті чого дитина померла. Як пише styler, про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці виїхали на виклик “швидкої” в Деснянський район. Там вони знайшли мертву дев’ятимісячну дитину.

Горе-мати розповіла поліції, що напередодні її дочка погано себе почувала. У дівчинки була підвищена температура і розлади травлення. До лікарів жінка не пішла, свій вчинок ніяк не пояснила. “В результаті проведених слідчих дій з’ясувалося, що немовля напоїла спиртом рідна мати”, – повідомив начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Коли поліцейські прибули на виклик, їх насторожили умови проживання сім’ї. Усюди було сміття, не прибрано. Сусіди розповіли, що не раз бачили жінку в стані алкогольного сп’яніння.

У жінки є також ще трирічний син і 11-річна дочка, яка перебуває в дитячому будинку. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зараз жінка знаходиться під вартою, де проведе ще два місяці. Їй загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Читайте також:  "Нашу дівчинку просто вбили": подробиці смерті немовляти від коронавірусу на Кіровоградщині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.