facebook

З Франківщини на строкову службу планують призвати 500 юнаків

З них 247 будуть проходити службу в Збройних силах України, 118 чоловік планується призвати до сухопутних військ, а ще 65 – до повітряних сил. Разом з тим 253 військовозобов’язаних будуть призвані в інші військові формування. Зокрема, 226 – до Національної гвардії України та 27 – до Державної служби транспорту.



 1399047828_10327257m

Про це було повідомлено на засіданні обласної призовної комісії. Участь у ньому взяли члени обласної призовної комісії, заступники голів районних державних адміністрацій, заступники міських голів міст обласного значення – голови районних (міських) призовних комісій і військові комісари.

Мета зустрічі полягала в проведенні аналізу та підбитті проміжних підсумків весняної призовної кампанії на Прикарпатті, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА

Як наголосив Ігор Пасічняк, призов на Прикарпатті триває відповідно до визначених планових показників, а певне неоднозначне сприйняття його серед населення обумовлене передусім плутаниною між призовом на строкову військову службу та четвертою хвилею мобілізації, які насправді не мають нічого спільного.

— Хочу пояснити, що строковики, призвані у рамках цієї мобілізації, долучатися до антитерористичної операції не будуть, – наголосив голова призовної комісії Ігор Пасічняк.

Загалом в Україні під час весняної кампанії до призовних комісій планують призвати понад 15 тисяч осіб. З початку квітня в області розпочали роботу 15 районних комісій.

За словами заступника військового комісара області Валерія Волинкова, у березні від оперативного командування “Північ” Івано-Франківська область отримала планове завдання призвати до служби 500 призовників.

Під час наради було проведено аналіз виконання плану призову громадян на строкову військову службу по районах. Ігор Пасічняк наголосив на тому, що потрібно  максимально злагоджено сконцентрувати  роботу для того, щоби вчасно й у повній мірі виконати планове завдання, адже, за його словами, до першої відправки залишилося менше двох тижнів.

Читайте також:  На Прикарпатті третій день поспіль виявляють найбільше хворих на COVID-19

Нагадаємо, вчора, 1 квітня, в Україні після майже півторарічної перерви стартував призов на строкову військову службу.

джерело http://vikna.if.ua/news/category/if/2015/04/02/32370/view

Шукайте деталі в групі Facebook