facebook

Подробиці звірського вбивства пенсіонерки на Прикарпатті: у поліції не виключають зґвалтування

На Прикарпатті знайшли злочинця, який вбив 81-річну жінку на Верховинщині.

Сьогодні, 24 січня,  в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбувся брифінг за участю заступника начальника ГУНП в області Ігоря Бабюказ приводу розкриття убивства мешканки c. Криворівня (Бережниця) Верховинського району, яке сталося у її помешканні в ніч на 17 січня.



За словами І.Бабюка, жінка із 1935 року народження, її смерть настала внаслідок численних колото-різаних ран. Злочинець залишив сліди, намагався проникнути у будинок, розбивши шибку.

“На склі залишилася його кров. Також знайдено відбитки пальців у помешканні. Спочатку перевірили всіх місцевих мешканців, що були судимі за аналогічні злочини. Під час перевірок у підозрюваного чоловіка, 1994 року народження, знайшли порізи на долоні та збиті кулаки ззовні. Він сказав, що побився з братом, проте у ході перевірки з’ясувалося, що його покази та брата не збігаються“, – повідомив Бабюк.

У поліції кажуть, що експерти вже після взяття відбитків пальців констатували, що вони збігаються зі знайденими у будинку. Також повідомляють про можливе зґвалтування, але чекають на експертизу, адже при поверхневому огляді слідчі припустили таку версію. Злочинець працював сторожем на складі у Верховині. Нічого з помешкання жертви не зникло.

Правоохоронці вважають, що зловмисник проник у будинок з метою зґвалтування. Тобто на сексуальному ґрунті, і коли жертва його впізнала він вирішив її вбити.

“Під час затримання чоловік все заперечував, а вчора зізнався, що це він вчинив злочин”, – зауважив І.Бабюк.

Суд вже застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чи є злочинець осудним визначать експерти, але відомо, що він ставав неадекватним коли випивав. Тому, ймовірно, вчиняючи злочин перебував у нетверезому стані.
Правоохоронці відмітили, що всі експертизи дадуть заключення на березень-квітень.

Читайте також:  У Маріуполі застрелився підозрюваний у вбивстві бійця "Соколу"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.