facebook

На франківського учасника АТО за ляпас неврівноваженому депутату-“свободівцю” відкрили кримінальну справу (фото+відео)

Учаснику АТО Олексію Замковому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це франківець повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, інформує Фіртка.

Справу відкрили за частиною 1 статті 126 Кримінального кодексу України – “Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень”.


 

 

Нагадаємо, громадські слухання даного ДПТ відбулися 16 вересня із сварками, скандалами та бійкою. Суперечка між мешканцями мікрорайону і представниками міської влади переросла в штурханину. Врешті, люди проголосували проти ДПТ і забудови мікрорайону.

 

Однак мешканці мікрорайону закидали, що на території планується тотальна забудова – 33 багатоповерхівки, включно з 16-поверхівками. І з такою перспективою люди категорично не погоджуються.

 

Суперечка між представниками влади і громадськістю набирала обертів і врешті переросла в потасовку між активістом Олексієм Замковим і представником міськради, депутатом-«свободівцем» Петром Гавришем.

 

Люди розтягнули і вгамували чоловіків. Коли всі заспокоїлися, збори продовжилися. Після цього інциденту Замковий ще кілька разів вибачався перед громадськістю за те, що не втримався.

 

Потасовку вдалося зафіксувати на відео. На кадрах чітко видно, що бійку розпочав неврівноважений та агресивний депутат міськради Петро Гавриш, а не Олексій Замковий, до якого апелює «свободівець».

 

Читайте також:  На очах у рідного брата: У Миколаєві учасник АТО викинувся з вікна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.