facebook

Краса – запорука сексу: прості поради для чоловіків

Шкіра – найбільший орган тіла, що б там не думали чоловіки з цього приводу. Вчені довели, що, підтримуючи її здоровий тонус, чоловік може активізувати своє сексуальне життя і протистояти старінню. Напередодні 23 лютого ми поговорили з експертом про те, як краще виглядати чоловікам, якщо часу на догляд за собою дуже мало.

 

1. Одна з найпоширеніших неприємностей у чоловіків – проблемна шкіра …


Проблемна шкіра часто стає результатом несприятливого впливу зовнішніх факторів. Тільки її забруднення сприяють багато причини. Так, на поверхні чоловічої шкіри осідають пилинки, скупчуються відпали лусочки рогового шару, піт, шкірне сало, і все це забиває пори, провокує появу вугрів. Сухий, жарке повітря і яскраве сонце борознять особа передчасними зморшками. Неправильне умивання, пил, порушують кровообіг, роблять шкіру шорсткою, сіркою, звідси і поганий колір особи . А душевні переживання, зайва міміка можуть викликати різні неприємні зміни навіть у здорової чоловічої шкіри .

2. Що ж робити, якщо долають вугри і роздратування?

Деякі косметичні недоліки легше попередити правильним доглядом за шкірою, ніж усунути потім. Шкіра не однакова в різних людей, і догляд за нею визначається її станом. При догляді за шкірою обличчя треба розрізняти шкіру нормальну, в’ялу, суху, жирну і змішану.

При появі вугрів необхідно ретельне очищення шкіри обличчя кожен день по Вранці і ввечері. Це може бути або умивання особи з милом або із застосуванням іншого очищаючого кошти за типом шкіри або ж протирання шкіри очисними тонікамі або лосьйонами без вмісту спирту. Можна використовувати різні протизапальні маски, крем регулюючий саловиділення. Бажано проконсультуватися з лікарем, щоб підібрати правильний догляд за шкірою обличчя , а при необхідності препарати для лікування вугрової висипки. Важливо також уникати вживання в їжу солодкого, жирного.

Читайте також:  Чотири споруди з Прикарпаття потрапили в рейтинг незвичних будівель України

Чоловіча шкіра безупинно піддається всіляким впливів зовнішнього середовища, яка може змінюватися в залежності від кліматичних умов. Наприклад, якщо вологий, тепле повітря сприятливий, то холод і вітер висушують, грублять шкіру, викликають її почервоніння, особливо носа. Роздратовану шкіру необхідно очищати м’яко, без мила, спирту, скрабів. Можна використовувати кошти містять алое, пантенол. При виході на мороз потрібно використати живильний крем.

3. Багато чоловіків живуть дуже активним життям. Провести безсонну ніч – звичайна справа. Але ж при цьому хочеться добре виглядати на наступний день!

Як часто буває так, що прокинувшись вранці, ви дивитеся на себе в дзеркало і бачите виснажене і втомлене обличчя , з досить непривабливим, згаслим, сірим або ж блідим відтінком шкіри?

Цьому неприємного явища може послужити відразу цілий комплекс причин, найбільш поширені з яких – неправильний або недостатній догляд за шкірою обличчя , зловживання шкідливими звичками, такими як кава, алкоголь, нікотин і іншими, а також неправильне харчування, і погана робота шлунково-кишкового тракту.

Щоб позбутися від цієї проблеми потрібно завжди очищати шкіру, адже перебуваючи на вулиці, вдома, і в інших приміщеннях, вам не уникнути осідання на шкіру різних дрібних пилинок, а також і інших її забруднень. Також для додаткового очищення шкіри 1-2 рази на тиждень використовуйте отшелушивающие кошти, звані скрабами.

Коли чоловікові 21 рік, то клітинам шкіри потрібно 21 день, щоб дістатися до епідермісу. До 35 років цей час збільшується у два рази. У міру того, як цей оборот сповільнюється, шкіра стає сухішою, грубіше і зовні виглядає більш старої. Щоб прискорити оновлення, необхідно видаляти відмерлі клітини. З цим завданням найкраще справляються м’які скраби, які потрібно використовувати двічі на тиждень.

Читайте також:  Відома франківчанка розкрила секрет найкращої ін’єкції краси

Запам’ятайте, без достатнього очищення чоловічої шкіри , вам навряд чи вдасться значно поліпшити колір обличчя. І навіть якщо ви ще молоді, і така проблема як поганий колір особи вас особливо не турбує, не варто забувати про регулярне зволоження і живлення шкіри. Інакше це неодмінно позначиться в майбутньому, як і на кольорі особи, так і на стані шкіри.

Після очищення обов’язково змащуйте особа відповідним вам живильним або зволожуючим кремом, щодня, вранці і ввечері . Також дуже добре:

– умиватися вранці засобом з саліцилової кислотою, якщо шкіра схильна до жирності (яким – порадьтеся з дерматологом).

– додати до постійних засобів догляду сироватки з вітаміном С і гіалуронової кислотою. Ці кошти зміцнюють судини і покращують імунітет шкіри.

– робити раз на тиждень маски з глиною, яка має здатність поглинати і виводити токсини.

– регулярно приймати вітамін С або аскорутин. Ці препарати зміцнюють судини і покращують загальний стан шкіри (якщо немає протипоказань).

Ось кілька простих способів як добре виглядати навіть після безсонної ночі і бурхливої вечірки .

1. Недолік сну призводить до відтоку крові, в результаті чого погіршується надходження кисню. Як наслідок, ви маєте поганий колір особи , сірий і неживий. Щоб впоратися з проблемою, зробіть собі легкий масаж. Протягом трьох хвилин щипати обличчя по масажним лініям до скронь, потім злегка постукайте пальцями в області вилиць 2 хвилини і в завершенні щипками розгладжуйте брови від перенісся до скронь протягом однієї хвилини.

2. Після гімнастики або масажу – контрастний душ. Використовуйте скраб і масажну рукавицю, щоб розбудити своє тіло. Якщо не любите контрастний душ, то нехай вода буде гарячою, але в кінці змусьте себе обполоснутися холодною водою. Якщо дозволяє час, зробіть зволожуючу або вітамінну маску.

Читайте також:  Прикарпатська модель, яка підкорює світ (фото)

3. Позбутися від мішків та набряків допоможе старий перевірений спосіб: п’ятихвилинний компрес кубиками льоду. Краще всього заздалегідь заморозити настої трав або зеленого чаю, тоді при необхідності у вас завжди буде під рукою екстрений засіб проти мішків та набряків вранці. Хороший ефект дають гелі для області навколо очей, що містять кофеїн і м’яту. Їх краще за все теж зберігати в холодильнику.

4. Наостанок випийте чашку зеленого чаю з лимоном.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.