facebook

Відносно Ківалова порушено ще одну кримінальну справу – нардеп

Сергію Ківалову загрожує 10 років в’язниці.

1604485




Відносно посадових осіб Національного університету Одеська юридична академія, яким керує екс-нардеп Сергій Ківалов, ведеться кримінальне провадження за ознаками перевищення влади або службових повноважень (ст. 365 Кримінального кодексу України). Про це повідомили в Генпрокуратурі України народному депутату від “Самопомочі” Ірині Сусловій, яка і стала ініціатором порушення кримінальної справи.

Як повідомляє прес-служба депутата, факти зловживань керівництвом ВНЗ надала Громадська організація “Рада громадської безпеки”.

Так, в 2010-2012 роках Одеська юракадемія уклала договори на реконструкцію та будівництво об’єктів ВНЗ за рахунок бюджетних коштів на суму понад 205 млн гривень. Реальна вартість робіт становила не більше як 15 млн грн.

“ТОВ “Укрбудконтракт”, яке було виконавцем робіт, зараз на стадії банкрутства”, – зазначила Суслова.

Депутат повідомила, що крім Ківалова, кримінальну справу порушено і проти інших посадових осіб Одеської юракадемії за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 365 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Кореспондент.net, у березні Генпрокуратура порушила проти Ківалова кримінальну справу за сепаратизм.

Читайте також:  Аерофлот зупинив продаж квитків в Україну з 25 жовтня

Шукайте деталі в групі Facebook