facebook

Безхатченки знайшли на смiтнику 400 євро i не змогли подiлити мiж собою

У пiдвалi одного з будинкiв комунальники виявили тiло безхатька. “Працiвники полiцiї з’ясували, що напередоднi трагедiї троє безхатькiв знайшли в коробцi на смiтнику кимось випадково залишенi 400 євро, – розповiдає газеті “Експрес” заступник начальника ГУ НПУ Iвано-Франкiвщини Iгор Баб’юк.

– На радощах вирiшили частину грошей помiняти та купити їжi й випивки. А решту хотiли заховати “на чорний день”. Двоє “щасливцiв” пiшли в магазин, а третiй залишився в пiдвалi. Коли повернулися, вiдкоркували пляшку, добряче випили й вирiшили запитати чоловiка, якому довiрили грошi, де ж решта “скарбу”.

Той сказав, що не знає. Це страшенно розлютило захмелiлих безхатькiв. Один iз них накинувся на товариша, став бити. Добряче вiддубасивши, вiдтягнув побитого в куток пiдвалу. Безхатько весь вечiр i наступний день помирав у муках, а його товаришi в цей час пиячили. Працiвники полiцiї припускають, що били нещасного металевою трубою.

“За висновком судмедекспертизи встановлено, що смерть настала внаслiдок набряку та стиснення головного мозку, крововиливу пiд оболонку мозку, закритої черепно-мозкової травми, – каже Iгор Баб’юк.

– Пiдозрюваного у вбивствi знайшли швидко. Це 36-рiчний iванофранкiвець, ранiше суджений за крадiжку та вбивство через необережнiсть”. Свою причетнiсть до смертi товариша вiн заперечував, та згодом зiзнався.

Йому оголошено пiдозру за завдання умисних тяжких тiлесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпiлого. Чоловiка заарештовано. Якщо його вину доведуть, то вiн може позбутися волi на строк вiд семи до десяти рокiв.

Читайте також:  Коронавірус не відступає: на Прикарпатті 57 нових випадків за добу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.