facebook

Конкурс щодо іванофранківського сміттєзвалища написаний під конкретного “переможця” з Чернігівщини – малої батьківщини мера Івано-Франківська?

Сайт новин нещодавно оприлюднила відео з квадрокоптера щодо стану Івано-Франківського сміттєзвалища, яке отримало багато відгуків користувачів.

В коментарях щодо ситуації навколо полігону твердих побутових відходів читачі звернули увагу на оголошений на 2 лютого 2017 року “Інвестиційний конкурс щодо комплексних робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів”.

Експерти стверджують, що “переможець” цього конкурсу відомий наперед – це ТзОВ “Кліар Енерджі” з “малої батьківщини” мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа – Чернігівщини.

В соцмережах стверджують, що “переможе” на конкурсі фірма “Кліар Енерджі”:



Фахівці також стверджують, що логіка проведення такого конкурсу не зрозуміла, адже його проведення може виключити прихід в Івано-Франківськ стратегічного інвестора, спроможного комплексно вирішити проблему сміттєзвалища в Рибному, – присутність “Кліар Енерджі”, який “переможе” на конкурсі, створить юридичну колізію подальших стосунків і гарантій щодо діяльності “Полігону ТПВ” в Рибному.

Для комплексного вирішення приблем полігону (включно з переробкою накопичених відходів) за оцінками експертів необхідна інвестиція від 40 до 70 мільйонів Євро.

Читайте також:  У Кабміні видали постанову: не поставив лічильник на газ - субсидії не побачиш

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.