facebook

Волинянин, який кілька місяців тому катував дружину в лісі, таки її зарізав

Фельдшера медпункту села Гута серед ночі розбудив стукіт у вікно. Жінка відчинила двері і оторопіла — перед нею стояла закривавлена 19-річна односельчанка. Вона переступила поріг і зомліла. Фельдшер одразу надала їй першу допомогу і викликала “швидку” та поліцію. Однак жінка до приїзду лікарів не дожила — нещасна померла від ран.

У будинку загиблої правоохоронці знайшли її 26-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями. А в сусідній кімнаті міцно спали троє дітей від першого шлюбу молодиці…

“Було близько третьої години ночі, коли 24-річний житель села Гута, — розповідає начальник ГУ НП у Волинській області Петро Шпига, — прийшов до будинку своєї колишньої дружини. Почав гримати у двері та вікна, розбудивши екс-кохану, її нового чоловіка та трьох малолітніх дітей. Вийшовши, господар почав казати непроханому гостеві, аби ішов додому і не турбував їх. Проте той розходився не на жарт. Між чоловіками швидко розпочалася сварка, під час якої знавіснілий гість декілька разів вдарив нового чоловіка колишньої дружини ножем. А тоді, подумавши, що той мертвий, накинувся на матір трьох своїх дітей, яка, намагаючись врятуватися, вибігла з хати. Проте нелюд наздогнав її і завдав декілька ударів ножем. Після цього втік”.

Уранці наступного дня його затримали на залізничній станції в Ковелі. При ньому було знаряддя вбивства — ніж.

У селі шоковані трагедією. Адже, за словами односельців, лихо трапилося через чотири дні після того, як жінка одружилася зі своїм другим чоловіком. І була дуже щасливою з ним. Люди розповідають, що перший чоловік, який раніше мав проблеми зі законом, неодноразово бив дружину. А декілька місяців тому викрав її і, відвівши до лісу, утримував там дві доби прив’язаною до дерева. Тоді рішенням районного суду 24-річний зловмисник був позбавлений волі на три роки, але з іспитовим терміном на два роки.

Читайте також:  Катували впродовж двох днів, випитуючи де гроші: Молодики жoрстoко вбuли пенсіонера

Та коли почув, що його колишня вийшла заміж удруге, то вирішив поквитатися з нею і її новим чоловіком… Тепер убивці загрожує від 13 до 15 років перебування за гратами або довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.