facebook

Стоп! Жінки зупиніться! Ніколи не робіть цього під час сексу!

Існує цілий список типових жіночих вчинків, з-за яких секс для чоловіка перетворюється з чудової миті злиття чоловічого і жіночого начал в вид фізичних вправ.




1. Схиляння до сексу під час роботи.
Подібні штучки серед жінок вельми поширені. Дуже мило виглядає, коли посеред робочого дня тобі дзвонить твоя дівчина (дружина, коханка) і примхливим голосом заявляє: “Милий, я хочу тебе прямо зараз!” Особливо весело, якщо ти в цей момент знаходишся десь на нараді у шефа, або приймаєш важливого відвідувача. Тоді розмова проходить як би при свідках, що, безсумнівно, додає йому пікантності. Всі спроби повернути кохану до реальності і переконати почекати до вечора закінчуються приблизно однаково: “Ах, так! Тоді більше можеш не приходити, раз я тобі більше не потрібна!” Чоловік ще виявляється і винуватим. При цьому ображені відмовою жінки забувають, що у них теж іноді болить голова, не кажучи вже про критичні дні.

2. Секс під час футболу. Переважна більшість чоловіків одній шостій частині суші заражене вірусом спортивного вболівання. Більшість жінок однієї шостої частини суші мають до цього вболівання стійкий імунітет. Мало того, пані самовпевнено вважають, що можуть вилікувати свого чоловіка від цього вірусу. Тому дуже часто жінки під час футболу намагаються відволікти чоловіка будь-яким шляхом. Наприклад, запропонувавши йому себе. Дехто навіть починає демонструвати своєму коханому стриптиз. Нерідко розбирання закінчуються скандалом з ультиматумом: “Я або футбол!” Між тим вихід для жінки з ситуації елементарний: перечекати півтори години. Якщо наші виграють, чоловік на радощах подарує дамі чарівну ніч, якщо програють, то буде шукати в її обіймах розради, і секс в цьому випадку теж принесе задоволення.

3. Розмова під час сексу. Класичний анекдот на цю тему: двоє в ліжку, самий пік інтиму, і вона питає: “Ти мене любиш?” Він відповідає: “А я що роблю?!” Дивно, але жінкам властиво в самий невідповідний момент кидати абсолютно недоречні репліки.

4. Спроба приховати своє тіло. Дуже часто дами, особливо народжували заміжні жінки будь-яким шляхом намагаються приховати своє тіло від чоловіка. Для цього сексом вони прагнуть займатися в повній темряві або в глибокому мороці, категорично протестуючи проти позиції “жінка зверху”. Пояснення цьому наводиться одне: він побачить моє тіло, а воно в жахливому стані, я стану йому противна, і він кине мене, чи посміється наді мною. Така думка не може не дратувати. Виходить, що чоловік, який перебуває в ліжку з жінкою, хоче не її, а її ганьби і приниження. Але тоді незрозуміло, чому жінка шукає зустрічей з таким негідником? До того ж жінки явно переоцінюють чоловічу наївність: чоловік розгледить фігуру жінки під будь-яким одягом. Якщо він виявився з жінкою в ліжку, то його прохання відкрити йому оголене тіло ознака того, що таке видовище збуджує чоловіка до крайності, а не викликає у нього огиду.

5. Питання на зразок: “Де ти цього навчився?”, “Раніше ти цього не робив?” Справедливості заради потрібно відзначити, що подібні питання характерні як для чоловіків, так і жінок. Трапляється, що у пар, де стосунки тривають досить довго, відчуття один від одного притупляються, і інтимні стосунки стають не такими яскравими, як раніше. І тоді чоловік (чи жінка) ризикують спробувати зробити в ліжку те, чого раніше ніколи не робили. А замість подяки нариваються на наступну реакцію: “Що це таке? Де ти цього навчився? Раніше ти собі цього не дозволяв? Признавайся, хто тебе цьому навчив?” Боязкі спроби пояснити ситуацію на корені присікаються виплесками ревнощів з боку партнера. Зрештою, ображений ентузіаст, махнувши рукою, вступає в конфлікт зі своїми претензіями, а секс у цієї пари вже ніколи не зрушить з “місіонерській” позиції, якщо взагалі відносини збережуться.

6. Імітація оргазму. Ось де підступність жінок проявляється найбільше! Ось що дратує справжнього люблячого чоловіка. Найцікавіше, що робиться це начебто заради збереження відносин: мовляв, я люблю цю людину, але у мене немає належних відчуттів з ним у ліжку. Заради нього я їх зображу. Якщо оргазм зімітовано фальшиво, то чоловік зрозуміє, що його дурять, і образиться. Якщо ж імітація проведена добре, то чоловік довго буде думати, що в ліжку у них все добре, але коли правда розкриється (а вона все одно розкриється, так чи інакше), це буде така ляпас, від якої він може назавжди втратити віру в себе. Так що краще бути чесною і разом пошукати задовольняє жінку спосіб, нехай навіть це буде секс у літаку на висоті 10 тисяч метрів.

7. Спроба відтворити сцени з порнофільму. Жінки найчастіше роблять вигляд, що фільми категорії ХХХ викликають у них огиду. Насправді багато хто не проти подивитися їх на самоті. Однак часом деякі дами плутають кіно з реальністю, і вимагають від свого чоловіка збільшити розмір “гідності” мало не вдвічі, а також збільшити тривалість статевого акту чи не до години. А оскільки вітчизняні мужики не звикли здаватися перед Заходом, то деякі реально підривають собі здоров’я в божевільній гонці з зірками порнобізнесу, витрачаючи колосальні суми з сімейного бюджету на придбання стимуляторів. До того ж деякі пози і прийоми з даних фільмів під силу тільки професіоналам. Якраз на початку касет з такими шедеврами писати: “Не намагайтеся повторити! Небезпечно для життя!”

8. Вирішення питання про контрацепцію в розпал статевого акту. Наступна фраза призведе до сказу лікарів, але більшість чоловіків не люблять займатися сексом в презервативі. Тому, якщо мова йде про постійну партнерку, чоловік постарається уникнути використання гумового виробу. Ні, якщо жінка буде наполягати, то він не відмовиться, але справа в тому, що більшість жінок має дратівливу звичку згадувати про це, коли процес, що називається, пішов. Тільки чоловік увійде в раж, почне підніміться духом і плоттю, раптом він чує: “Одягни презерватив!” А презерватив може опинитися в іншому кінці кімнати, в аптечці, та де завгодно, але не під рукою. Природно, задоволення зіпсовано. Жінка вважає, що чоловік повинен був заздалегідь подбати про це. Але чоловік сподівається, що мовчання жінки є знак згоди на інтим без гуми. Так що для уникнення непорозумінь краще заздалегідь ясно говорити чоловікові про те, що можна, а чого не можна.

9. Порівняння достоїнств партнера з іншими чоловіками. Деякі жінки після сексу йдуть в еротичні спогади, якими поспішають поділитися з чоловіком. В результаті йому доводиться прослухати цілий список достоїнств і недоліків колишніх її кавалерів. Як правило, нинішній партнер оголошується кращим, що начебто має лестити його чоловічому самолюбству. Але якщо він дійсно любить жінку, то насправді йому не дуже приємно копатися в її сексуальне минуле. Звичайно, люблячому чоловікові неважливо минуле жінки, але він все ж швидше віддасть перевагу бути в невіданні про своїх попередників, ніж буде знати всю таємницю.

10. Вимога негайного повтору. Дуже часто, особливо якщо оргазм був по-справжньому яскравим, жінки, ледь прийшовши в себе, прагнуть негайно пережити ці миті знов. І висловлюють образу і невдоволення, коли чоловік не в силах відразу ж кинутися в нову сексуальну битву. Між тим чоловік сам би радий, але не може по цілком зрозумілим фізіологічним особливостям. Для відновлення чоловічої сили одному достатньо кількох хвилин, інакше може знадобитися і цілу годину, проте це ще не привід оголошувати його імпотентом. Не варто викрикувати заклинання: “Встань переді мною, як лист перед травою!”, краще терпляче почекати природного відновлення сил, допомагаючи коханому в цьому легким еротичним масажем.

Читайте також:  "Ми починаємо програвати": Екстрасенс Гордєєв нaлякaв прогнозом для України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.