facebook

Не мав двох пальців на руці. Пасажирка звинуватила таксиста у згвалтуванні

Дорогою водій, погрожуючи ножем, вимагав від дівчини інтимної близькості.

Шокована дівчина не пам’ятала нічого, окрім того, що водій був одягнений в чорне, не мав двох пальців на руці і дав після близькості свій номер телефону. Про зґвалтування повідомила патрульних сьогодні близько 6 ранку тернополянка. Виклик надійшов близько 6 ранку 30 січня від дівчини, яка повідомила, що її зґвалтував таксист, – розповіли у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя.

Дівчина розповіла поліцейським, що під ранок вийшла з клубу «Алюр» і хотіла їхати додому. Сіла у вільне таксі. Дорогою водій, погрожуючи їй ножем, вимагав від дівчини інтимної близькості. Коли патрульні приїхали до тернополянки, вона була дуже переляканою і сильно плакала.

Шокована дівчина не пам’ятала нічого, окрім того, що водій був одягнений в чорне, не мав двох пальців на руці. Лишень пригадала, що після скоєного з нею, жартуючи, попросила номер телефону у водія, мовляв, аби наступного дня знову зустрітись. Номер телефону дівчина передала поліцейським. Під виглядом клієнтки одна з патрульних зателефонувала за вказаним номером і викликала дане таксі до «Чікен-хату». Коли чоловік під’їхав на замовлення на автомобілі «Ланос», у нього поцікавились, які рейси виконував останнім часом.

Той зізнався, що нещодавно віз дівчину з «Алюру». Патрульні помітили, що у водія не було двох пальців на руці.

При поверхневій перевірці авто було виявлено два предмета, схожих на ножі, повідомили патрульні. Водія доправили до міського відділу поліції, так само, як і його жертву, – повідомили у прес-службі патрульної поліції. – Дівчину для того, аби написала заяву на свого кривдника.

Читайте також:  У Франківську таксист збив велосипедиста, який не дотримався правил дорожнього руху

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.