facebook

Неймовірна історія: жінка прожила без легенів шість днів!

У нашому світі трапляється чимало насправді дивовижних речей

Маленькі діти, яким лікарі прогнозували смерть, не дивлячись ні на що виборювали своє життя. Але тут і дорослим є чим похвалитися. Мешканка Торонто (Канада) 32-річна Мелісса Бенуа була терміново госпіталізована. Її легені були вражені інфекцією без можливості їх відновлення. Їй терміново потрібна трансплантація.

Жити дівчині залишалося кілька годин. Однак в госпіталі не виявилося відповідних донорських органів, і перед хірургами встав важкий вибір. Зрештою, вони наважились на те, щоб на деякий час зовсім позбавити жінку легенів.

За словами лікарів, це було дуже ризиково, ніхто з лікарів ще цього не робив і невідомо було допоможе це чи ні. Але медики швидко втрачали Меліссу, часу на роздумування було обмаль і вони вирішили діяти.

Взявши згоду з її чоловіка – Кріса, лікарі «залишили» жінку на апарат життєзабезпечення і сподівалися, що той таки зможе врятувати її життя, поки вони підшукують донорів.




Медикам довелося причепити до серця Меліси невелику штучну легеню. Тільки через шість днів після важкої операції, їм, на щастя, вдалося знайти відповідного донора і жінці зробили трансплантацію

Сама Мелісса з жахом згадує ці дні та свій стан. Зараз жінка безмежно вдячна лікарям, які зробили все можливе, аби зберегти їй життя.

Читайте також:  У немовляти-сироти підтвердили коронавірус

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.