facebook

Що чоловіки не прощають у стосунках з жінками

Психологи розповіли, яких помилок слід уникати у відносинах з чоловіком, аби зберегти стосунки.


Різкі зміни.

Стрімкі і різкі зміни можуть стати тим фактором, який змусить чоловіка піти. Не важливо, зміни в зовнішності або в способі життя. У кар’єрі або цілях. Чоловік може просто з ними не впоратися.

Публічне приниження


Публічна критика і приниження чоловіка є ще одним моментом, який він пробачити не в змозі. Кожен раз на родинних застіллях і дружніх посиденьках ви розповідаєте про промахи свого чоловіка? Такої ганьби чоловік не пробачить, як би він не любив.

Зрада

Але в цьому випадку, як раз не все так однозначно. Багато чоловіків готові пробачити подрузі “випадковий” секс. Наприклад, на корпоративі. Випила зайвого, виявилася в чужому ліжку – неприємно, але з чоловіками таке теж буває.

“Наїзди” на його маму

Є ряд пар, які роками існують в трикутниках, тільки замість коханки в них третьою стороною виступає мама. Але в таких випадках конкуренція жінок відбувається “тихо”, вони різними способами намагаються показати один одному, хто є найкращою для “синочка”, і перетягнути його на свій бік.

Постійні відмови в коханні

Всі мають право не хотіти любові. Однак, якщо інтим поступово зникає з ваших відносин, тому що жінка говорить чоловікові “ні”, бо: “я втомилася”, “не хочу сьогодні, завтра, післязавтра, ніколи”, то чоловік починає відчувати себе знедоленим.

Читайте також:  «Дівчинка не вмерла легко і швидко»: Медексперт розридалася в суді, описуючи згвалтування 8-річної дівчинки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.