facebook

16-річна калушанка бере участь в онлайн-кастингу шоу “Супермодель по-українськи”

16-річна Юля Червак навчається у Калуській гімназії і мріє першою потрапити до нового сезону телешоу “Супермодель” на “Новому каналі”.



Зріст дівчини — 172 см, вона обожнює малювати, захоплюється спортом, а саме: спортивним орієнтуванням, волейболом, футболом та легкою атлетикою, інформують ”Вікна”.

— Маю досить високі досягнення у спортивному орієнтуванні, займалась ним більше чотирьох років). Також є досягнення у малюванні, приймала участь навіть на міжнародних конкурсах. Та своє життя хочу пов’язати з чимось більшим, тим, чим захоплююсь та прагну. Йду впевнено, нога в ногу з девізом Ральфа Велдоу Емерсона: ’’Все життя — експеримент. Чим більше експериментів ти робиш — тим краще’’, — написала дівчина в анкеті. Переможець онлайн-кастингу стане однією з 30-ти претендентів на перемогу і звання «Супермодель по-українськи». Онлайн-кастинг розпочався 1 лютого. Закінчення – 15 березня У кастингу можуть брати участь дівчата віком від 16-ти до 30-ти років.

Проголосувати за 16-річну Юлю Червак можна тут.

Читайте також:  Калушанка Христина Дутчак у дуеті з Андрієм Чебановим потішила шанувальників новим кавером на пісню Біллі Айліш

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.