facebook

У Херсоні чоловік порізав шістьох сусідів за нібито гучне святкування дня народження

“Дитя порізане було: два ножових поранення горла і розрізана губа, щоб не розмовляло дитя, розумієте? І порізані ручки”, – розповідають приголомшені сусіди. Нападник вибив двері та залив кров’ю практично всю квартиру. Постраждали 42-річна господиня, її 4-річний син, старша 19-річна донька-іменинниця, її хлопець та ще двоє жінок. “Ні музики не було, ні танців, ні пісень – нічого. Розумієте, нічого не було – я сусідка, тиша і спокій був! А він живе біля замкової щілини, біля вічка, біля цієї труби в кухні – і все слухає, все йому заважає, все дратує. Особливо її особисте життя”, – твердить сусідка Вікторія Родіонова.

Шестеро людей зазнали ножових поранень у Херсоні. Серед них – 4-річний хлопчик. Так закінчився День народження в одній з багатоповерхівок. Напав на людей сусід знизу, бо йому заважав шум. Зараз двоє потерпілих у тяжкому стані у реанімації. Дитина з порізами на обличчі та шиї – у дитячій обласній лікарні. Ще трьох поранених лікують амбулаторно.

Нападника вгамовували гуртом мешканці під’їзду та передали прибулим працівникам поліції. У слідчому ізоляторі чоловік розповів, ніби події того вечора пригадує лише окремими епізодами. “Він каже, що не може пояснити, чому так зробив. Накипіло, бо не реагували. Зайшов, і ось так вийшло”, – переказує зміст зізнання підозрюваного заступник начальника Корабельного відділу поліції Олександр Рогожин. Правоохоронці кваліфікують злочин, як важкий, і провадження відкрили за спробу навмисного вбивства. Запобіжний захід чоловікові обиратимуть у понеділок.

Мати затриманого розповіла, що синові 47 років, вони живуть удвох, син ані спиртного, ані наркотиків не вживає, а з сусідкою ворогують років 10 через шум у квартирі нагорі. “Гулянки, п’янки, стукають, грюкають”, – твердить Тамара Мельниченко.

Читайте також:  ПАТРУЛЬНІ ЗАТРИМАЛИ ФРАНКІВЦЯ, КОТРИЙ НОЖЕМ ВДАРИВ ДРУЖИНУ

Тим часом 4-річний хлопчик, що потрапив під руку неадекватному сусідові, зараз з різаними ранами у дитячій обласній лікарні. Господиня квартири та хлопець її старшої доньки з численними проникаючими ножовими пораненнями – у тяжкому стані в реанімації. “У свідомості, стан тяжкий, на даний момент стабільний”, – каже лікар-ординатор відділення інтенсивної терапії міської лікарні.

Минулого місяця в Івано-Франківську патрульні поліцейські випадково затримали на вулиці вбивцю з ножем. Копи подумали, що закривавленому чоловікові зле, але він ошелешив їх зізнанням у злочині.


Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.