facebook

Я готовий сісти разом з Порошенком до в’язниці, – Онищенко

Народний депутат-втікач Олександр Онищенко заявив, що опублікує компромат на Президента України Петра Порошенка в “потрібний момент”. Нардеп чекає, коли президент заперечить свою причетність до корупції.

Про це Онищенко розповів в інтерв’ю виданню “Апостроф”.

“… потрібно розуміти, що це важливий доказ корупції Порошенка. І його треба випустити в потрібний момент. Випускати зараз, коли в країні відбувається війна, посилилися дії в Авдіївці, інформаційне поле завантажене чимось іншим, немає сенсу. Це серйозний речовий доказ, і воно повинне спливти в потрібний момент”, – заявив нардеп.

Онищенко зазначив, що чекає від Порошенка, коли він особисто скаже, що у нардепа немає плівок і що президент цього не робив.

Він же повинен сказати в пресу, що це все брехня. Всі чекаємо від нього підсумкову прес-конференцію. Напевно журналісти поставлять йому питання: “А що, ви займалися корупцією?” Я чекаю, коли він скаже, що він цього не робив. Пам’ятаєте, коли Біллу Клінтону поставили запитання: “А ви спали з Монікою Левінські?” Він сказав: “Ні”. І тільки-но він це сказав, відразу ж почали робити експертизи та інше. І потім пішла процедура імпічменту. Я чекаю, коли Порошенко скаже, що він цього не робив,
– пояснив політик.

Він нагадав, що вже зізнавався і спільних з Порошенком корупційних діях, але правоохоронці на це не відреагували.



Я вже робив щиросердне зізнання, що ми з Порошенком займалися корупцією, я готовий сісти разом з ним до в’язниці. Але ніхто не хоче. Навіть моє щиросердне зізнання не дає ніяких приводів, щоб залучити Порошенка. Ось таке незалежне у нас Антикорупційне бюро та правоохоронні органи. Порошенко зливає всіх, хто йому невигідний,
– заявив Онищенко.

Читайте також:  Порошенко частково змінив указ про призов

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.