facebook

«Дружина мого друга повія. Сказати йому про це чи ні?»: історія, що сколихнула Мережу

У кожного з нас є свої скелети у шафі.

Але іноді за дверцятами гардеробу знаходиш таке, що очі на лоба лізуть і ти просто не знаєш як з цією інформацією жити далі. У таких випадках краще спитатися поради у зовсім незнайомої тобі людини. А з появою Інтернету це зробити можна і легко, і швидко.

Через безвихідь і повну дезорієнтацію у ситуації, один з інтернет-користувачів вирішив поступити саме таким чином. Він поділився з Мережею своєю дивакуватою історією, яка вже довгий час не дає йому спокійно спати:

На довгих чотири роки я поїхав за кордон заробляти гроші. Весь цей час я практично не спілкувався зі своїми близькими, а коли повернувся додому, мене чекало безліч новин.

Виявилося, що за цей час мій найкращий друг одружився. Звичайно ж, він писав мені про це і навіть надсилав фотографії з весілля, але на знімках я толком не розгледів його обраницю. А коли побачив її в реальному житті, відразу ж згадав, хто вона і за яких обставин ми познайомилися …

Справа в тому, що дружина мого друга була повією. Вона терлась в барі, в який я частенько заходив. Одного разу я навіть скористався її послугами, і від тієї ночі у мене залишилися найяскравіші спогади!

З погляду жінки я зрозумів, що вона мене теж впізнала. А ось мій друг досі перебуває в невіданні з приводу минулого своєї дружини …

Мені дуже некомфортно бувати в їх будинку, адже я змушений зберігати цю таємницю. А ще ця жінка до-біса мене приваблює … Тепер постійно мучуся питанням: чи правильно я вчинив, що не розповів про все другу?


Читайте також:  “Страшна кровотеча, дитина померла, а медик був п’янючий”: моторошні реалії в одній із лікарень

Так, історія з непростих. Насправді, я теж не знаю, що б я робив у такий ситуації. Скажеш – можеш легко зруйнувати сімейне життя свого друга і втратити його, не скажеш – будуть вічно переслідувати муки совісті…

А ось як ви вважаєте, чи в таких випадках потрібно зберігати таємницю, чи все-таки гірка правда краще за брехню?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.